El govern vol eliminar els futurs Parcs Urbans de Lleida

Recuperem el sistema de Parcs Urbans

El nou Planejament Urbanístic imposat pels socialistes eliminarà els 5 grans Parcs Urbans projectats al PlanejamentGeneral de Lleida actualment vivent. No dóna cap justificació de la seva desaparició ni proposa cap alternativa.

No podem permetre que facin desaparèixer els grans parcs urbans projectats a la ciutat. Els 5 grans parcs han de ser les joies de Lleida i han de conformar el futur caràcter de la ciutat com un referent en espais humans de qualitat i pulmons verds urbans.

Per defensar la futura qualitat de vida i dels espais de gaudi comunitari de Lleida cal mantenir els Parcs Urbans de Vallcalent-Mariola, Hospitals-Balàfia, Secà de Sant Pere-Marimunt, Magraners-Quatre Pilans i Rufea-Instituts en el nou Pla d'Organització Urbanística Municipal, assegurant la seva execució futura i la seva viabilitat econòmica.

Prou places dures

El nou POUM no indica com ha de ser l'enjardinament i arbrat dels espais verds de la ciutat i comptabilitzar les mitjanes de les avingudes i rotondes com a part de la reserva obligatòria d'espais verds als nous barris.