Moció conjunta Comú-Crida per una ciutat equilibrada amb un model comercial de proximitat

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , , , , .

La Crida per Lleida i el Comú presenten conjuntament una moció que proposa paralitzar les modificacions de planejaments urbanístics parcials a les zones de Copa d’Or SUR 5 i Torre Salses SUR 42 fins que no es disposi de les conclusions del procés participatiu anunciat envers el projecte de centre comercial situat a l’ARE, dels estudis comercials sobre el nou POUM que han de definir el model comercial de ciutat pels propers anys i del total de pisos de lloguer social de que es disposaran.
La moció també estableix que un cop es disposi d’aquesta informació es dugui a terme un estudi tècnic, per part del personal tècnic de la Paeria, sobre la necessitat de les modificacions previstes en el POUM existent i que es demanen per Torre Salses tenint en compte les previsions del nou POUM.
Finalment, la moció conjunta proposa paralitzar qualsevol projecte d’implantació de grans centres comercials al municipi de Lleida fins que no quedi definit el marc legal i el sentit de la voluntat política envers el model comercial de Catalunya.
Moció Torre Salses i Copa d’Or

Torre Salses te carrers i voreres des de 2008, però ni un sol habitatge

Torre Salses té carrers i voreres des de 2008, però ni un sol habitatge


Moció del Comú per la transparència i el compliment d’obligacions en la concessió de radars i semàfors vermells
El Grup Municipal del Comú de Lleida presentarà una moció per sol·licitar que s’aturi la renegociació del contracte de radars i semàfor vermell que l’equip de govern està portant a terme amb la concessionària Arnó-SICE de manera improcedent i absolutament opaca, i per obligar a l’estricte compliment del contracte signat. La moció del Comú exigeix que aquest contracte i els de tots els serveis públics externalitzats siguin accessibles als tots els grups municipals. L’agrupació vol posar llum al cúmul d’interrogants que s’acumulen 2 anys després de la signatura del contracte, i per això demana el detall de les inversions en seguretat vial realitzades tant per la concessionària com per l’ajuntament.
Denúncia Comú radars 5

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest