BUTLLETÍ: Una setmaneta on hem alliberat factures, hem denunciat que 151.000€ han anat a la brossa,…

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies and tagged .

Hem posat a disposició de la ciutadania informació de les factures 2016
El Comú de Lleida fa avui un pas més en l’accés a la informació pública alliberant la informació de totes les factures de 2016 que la Paeria ha facilitat al nostre grup municipal per a que puguin ser consultables per qualsevol ciutadà. L’exercici de transparència no només consisteix en fer pública aquesta informació, sinó en treballar per fer-la més clara i comprensible pel conjunt de la ciutadania, que té dret a saber amb detall a què es destinen els seus impostos. Factures Ajuntament Gener-Abril 2016

El Comú ha fet públic el contingut de les factures 2016

El Comú ha fet públic el contingut de les factures 2016


El Comú demana explicacions sobre els plafons informatius d’aparcaments que van costar 151.000 euros i estan en desús
L’ajuntament de Lleida es va gastar 151.755,59 € en el projecte ParkOnline, del que 4 anys i mig després no en funciona res. La Paeria venia al 2011 les bondats d’aquest projecte finançat a través del Plan Avanza pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç com “un pas més en la línia d’apostar per Lleida com Smartcity o ciutat intel·ligent i permetrà dissenyar millors polítiques de mobilitat i crear una ciutat més eficient i sostenible, tal i com preveu el nou Pla de Mobilitat Urbana”. Quatre anys i mig després, aquella inversió ha esdevingut un nou dispendi econòmic, on res no funciona: ni els 5 plafons informatius que hi ha repartits per la ciutat, ni la pàgina web ni l’aplicació que havien de permetre a la ciutadania identificar l’aparcament idoni segons el seu destí.
Plafó a Rambla d'Aragó

Plafó a Rambla d’Aragó


Dimecres 15, venim a la Bordeta
L’Agrupació d’electors del Comú de Lleida estreny la tasca de participació dels veïns i veïnes continuant amb el treball assembleari que hem iniciat en cada barri, on també es convidem les seues entitats i associacions. Després de trobar-nos amb els veïns del Centre Històric, Cappont, Pardinyes, Mariola i el Secà de Sant Pere, serà un plaer anar dimecres dia 15 de juny a les 19,30h al Centre cívic de la Bordeta (c. Pla d’Urgell s/n)
Manifest dels comuns catalans i organitzacions afins en suport a la candidatura d’En Comú Podem
Des de les candidatures En Comú municipals de tot Catalunya, juntament amb altres grups locals, hem signat un manifest de suport a En Comú Podem per a les pròximes eleccions del 26 de juny. Un manifest on els comuns catalans i les organitzacions ciutadanes apostem per la confluència que representa En Comú Podem. Manifest Guanyem el canvi En Comú
Comuns de Lleida han presentat el manifest suport a ECP

Comuns de Lleida han presentat el manifest suport a ECP


Aguanta democràcia, ‘sé fuerte’!
Us convido a fer la mínima expressió de l’esforç. Transportar uns escassos grams de paper per una escletxa a dins d’una caixa el proper dia 26. Us convido a enviar un missatge a l’estimada democràcia que posi en evidència l’”aguanta Luis” de don Mariano: “aguanta democràcia, sé fuerte! Que venim!”.
El Ple de model comercial evidencia presses i rebuig al debat per part de l’equip de govern i els seus socis
El Ple extraordinari sobre el model comercial ha evidenciat de nou que la voluntat de l’equip de govern és fer les coses de pressa, sense donar respostes a les moltes preguntes que s’acumulen, i sense atendre la demanda del Comú i de la resta de formacions de l’oposició (CIU, ERC i Crida) perquè hi hagi el necessari debat i consens abans de prendre decisions transcendentals per al futur de la ciutat.
#ObrimRevistaPaeria
El Comú obre un procés participatiu per recollir propostes de la ciutadania. Pensem que la ciutadania també ha de dir la seua sobre el model de revista del seu ajuntament. Per això, durant les properes setmanes recollirem les vostres aportacions i les farem arribar al Consell Editorial i ho farem per tres vies:

  1. A info@comudelleida.cat posant assumpte #ObrimRevistaPaeria
  2. A Facebook utilitzant #ObrimRevistaPaeria
  3. A Twitter utilitzant #ObrimRevistaPaeria

portades revista Paeria abans eleccions

Les portades de la revista en els mesos anteriors a les eleccions: servei públic o servei al sr. Ros?


Les obres majors permeses per la Paeria a Biloba posen interessos d’empresaris per davant de l’interès general
[OPINIÓ] La Postguerra a Ramaderia Pifarré
Granja Pifarré, tractor Bugartz (1957)

Granja Pifarré, tractor Bugartz (1957)

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest