Butlletí: Eines contra la pobresa energètica · Volem licitació de la zona blava per lots · Larrosa s’amaga

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged .

Moció del Comú perquè els afectats per pobresa energètica puguin emprendre mesures d’eficiència a les llars i s’aturi l’assetjament

Davant la situació de desemparament que moltes famílies víctimes de pobresa energètica pateixen a Lleida, el Comú presenta una moció en compliment de la Llei 24/2015 que vol millorar l’atenció a totes les persones que pateixen aquesta xacra.

 

El Comú aposta perquè la licitació de la zona blava sigui per lots per permetre que hi optin també empreses petites

Pensem que el nou alcalde manté les formes de l’anterior quan no dóna temps per fer un treball consensuat amb tots els grups, i valorem com a inviable el termini proposat.

 

Larrosa s’amaga, falta al respecte a la presidència de Transparència i ni tan sols respon a les peticions d’informació sobre l’aigua

Uns mesos després que la GAIP demanés un procediment sancionador a la Paeria per amagar informació econòmica sobre el servei d’aigua res ha canviat amb el canvi d’alcalde.

 

El Comú demana que s’allarguin les bonificacions a l’IBI rústic, que només han beneficiat 1 pagès dels 500 afectats

En molts casos els pagesos no han demanat encara bonificacions perquè esperaven resposta a les seues al·legacions.

 

El Comú aconsegueix el compromís per la neteja i el manteniment del Mercat Central de Fruites i Verdures

Cal aplicar mesures correctores per tal la companyia de neteja compleixi les seves obligacions.

Un any després de l’1O, urgeix acabar amb polítiques reaccionàries que retallen llibertats

“La gent del Comú vam participar activament en el referèndum d’ara fa un any defensant que en la base de la democràcia hi rau el dret a decidir-ho tot. Igual que havíem fet 3 anys abans en el Multirreferèndum, ens vam sumar a una onada de gent que reclamem ser escoltats. Al 2014 Artur Mas va posar pals a les rodes d’aquella expressió democràtica ciutadana per decidir sobre qüestions bloquejades a les institucions com el model d’agricultura, el deute il·legítim, el model energètic o el de gestió de l’aigua. I els pals a les rodes, tres anys després, van passar un 1 d’octubre als caps, a les mans, o a les cames de molta gent entre els més de 2 milions de persones que van acudir pacíficament a una urna per expressar el seu parer…”

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest