El Comú demana estacionament per a bicicletes en totes les instal·lacions municipals

Posted on Posted in Notícies.

El Comú de Lleida ha presentat un prec a la Comissió d’Urbanisme perquè la Paeria instal·li estacionament per a bicicletes en una zona habilitada, tancada i segura dins totes les instal·lacions municipals.
Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, l’agrupació d’electors ha formulat una petició que hauria de permetre a usuaris i treballadors poder aparcar de forma ràpida i segura. La mesura, que entenem necessària per estimular l’ús de la bicicleta- es proposa per a tots els espais municipals: centres cívics, casals de gent gran, pavellons, centres administratius, etc.

Imatge Alfredo Carrillo a Flickr

Imatge Alfredo Carrillo a Flickr


El Comú demana a l’equip de govern que, si no hi ha partida pressupostària per aquest any, se n’habiliti una per al 2016, per no demorar més el que des de l’agrupació d’electors consideren una necessitat clara. “Diferents persones usuàries ens han plantejat la necessitat que hi hagi pàrquings per a bicicletes en les instal·lacions municipals, i entenem que tota mesura que estimuli l’ús de la bicicleta és necessària en qualsevol ajuntament que aposti per una mobilitat sostenible”, ha valorat el regidor del Comú Carlos González.
Prec estacionament bicis
 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest