Acord amb Habitat3 perquè l’EMU disposi de 18 habitatges més per a famílies amb necessitats socials

Posted on Posted in Ciutat per viure, Notícies, Paeria and tagged , , , .

L’EMU disposa de 18 habitatges més per a famílies amb necessitats socials, gràcies a l’acord amb la Fundació Habitat3, que els ha comprat a grans tenidors. El president de l’EMU i regidor d’Habitatge i Transició Ecològica, Sergi Talamonte, i Xavier Mauri Coll, director general de la Fundació Hàbitat3, han signat un conveni que posa a disposició de l’Empresa Municipal d’Urbanisme 18 llars repartides per tota la ciutat destinades a famílies amb necessitats habitacionals.

Talamonte ha expressat la seva satisfacció per la firma d’un conveni en què s’ha treballat durant molts mesos i que incidirà en la garantia del dret a l’habitatge a Lleida i en la inclusió social de les persones usuàries. “Aquest acord ens permet ampliar en un 6 per cent el parc públic d’habitatges gestionats per l’EMU, que ara està en 280, amb aquests nous s’apropa als 300 i volem anar molt més enllà”, ha dit.

Per primer cop Habitat3 implanta a Lleida aquesta nova eina per combatre l’emergència habitacional, fent possible que més famílies vulnerables accedeixin a un habitatge digne. Xavier Mauri ha remarcat que “es tracta d’una primera fase, ja que, per part de la Fundació, hi ha l’objectiu de seguir comprant habitatges a Lleida per poder seguir avançant en aquesta col·laboració i aconseguir xifres més importants”. Aquesta fundació privada, premiada per l’ONU, gestiona més de 650 pisos a tot Catalunya.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest