Aprovada la moció presentada a ple pel Comúdelleida per un model comercial sostenible i socialment responsable

Posted on Posted in Ciutat democràtica, Ciutat per treballar, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , , , , .

Durant l’últim ple es va aprovar la moció presentada per la regidora del comúdelleida Laura Bergés, on es reclamava al govern que assumeixi la voluntat majoritària de revisar el model comercial de Torre Salses.

La moció es va votar per punts, aprovant la gran majoria de les mesures propostes pel comúdelleida. “S’ha posat de manifest la necessitat de canvis en el planejament, malgrat no haver aprovat el punt més ambiciós que presentàvem, que era refer el planejament urbanístic de la zona, ha quedat clar que cal revisar aquest model“, ha declarat la regidora del comúdelleida Laura Bergés.

A partir de l’aprovació majoritària i l’abstenció del govern, hi ha una majoria democràtica que valora la importància d’introduir limitacions a la mida dels establiments comercials, “perquè sigui el que tots enteníem quan l’actual alcalde deia que seria un parc per a grans empreses, i no per petites ni mitjanes superfícies“, explicava la regidora Laura Bergés.

Amb aquesta moció el comúdelleida pretén que el gran centre comercial de Torre Salses, el qual el grup municipal ha reiterat diverses vegades que s’hi oposen al seu desenvolupament, perjudiqui el mínim possible tant al comerç i restauració de la ciutat, com al conjunt de la ciutadania.

Hi ha un mandat clar per part dels grups municipals, s’ha d’introduir canvis i s’ha posat de manifest una majoria clara per fer realitat aquestes mesures“, afirmava la regidora del comúdelleida.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest