Aquest diumenge, comencem a construir Un País en Comú (Cotxeres de Sants, 11h)

Posted on Posted in Notícies and tagged .

Com ja sabeu, s’ha iniciat un procés que ens ha de servir per construir de manera compartida la proposta d’un nou subjecte polític. Sota el títol d’Un País en Comú, s’articularà un debat al voltant de 6 grans eixos
1. Un nou model econòmic i ecològic basat en la sostenibilitat.
2. Un nou model de benestar per una societat justa i igualitària.
3. Un país fratern i sobirà en tots els àmbits.
4. Una revolució democràtica i feminista.
5. Un país inclusiu on tothom hi tingui cabuda.
6. Un projecte de país des de tots els territoris.
El diumenge 29 et convidem a començar a caminar amb un procés participatiu que recorrerà tot el país per a recollir les idees i demandes de la gent comuna. Un espai on tothom és benvingut i on, a partir de la cooperació i la solidaritat, pensar i discutir com articulem entre totes una nova força capaç de guanyar una majoria de país per a una alternativa política de progrés. El primer acte de presentació pública serà el diumenge 29 de gener (11h a les Cotxeres de Sants, Barcelona) i al febrer començarà el debat sobre els continguts i les propostes al territori.

Des de Lleida organitzarem un autocar si som gent inscrita o bé cotxes per poder assistir a l’acte del 29 de gener a Barcelona, amb la possibilitat de fer parades a Mollerussa, Tàrrega, Cervera… Us podeu apuntar enviant un mail a infoponent@encomupodem.cat confirmant si sortiu des de Lleida ciutat o bé des d’un altra població abans de dijous dia 26. El viatge sortirà per uns 15 euros per persona, (sortida a les 8 matí des del Camp d’Esports de Lleida, tornada a l’acabar l’acte).
Si encara no us heu inscrit al nou web encara esteu a temps, entreu a http://www.unpaisencomu.cat/
Animeu-vos! És molt important que tots i totes ens hi afegim i ens hi inscrivim per donar suport a un  projecte amb capacitat de governar i transformar.
Esdeveniment a Facebook
Manifest “Crida per guanyar un país en comú”

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest