Butlletí: 10000€ de diner públic en una colla de l’Aplec · Menys paraules i més acció contra pobresa energètica · Què vota cadascú?

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies and tagged .

La Paeria gasta 10.000 euros de diner públic cada any en la seua colla de l’Aplec del Caragol
L’anàlisi de les factures de la Paeria entre 2011 i 2014 evidencia que l’ajuntament va gastar almenys 38.428 euros en la seua colla durant aquelles 4 edicions de l’Aplec del Caragol. Una mitjana anual de 9.607 euros de diner públic destinat a conceptes com “Begudes servides a la penya La Salseta”, “Queviures” o un inconcret “subministraments varis”.
Despesa Salseta 2011-2014
Sense disposar encara de les factures de l’edició d’enguany de l’aplec ni de les de 2015, veiem com en un sol aplec (2013) l’ajuntament va arribar a gastar 12.482 euros de l’erari públic en una colla. Considerem que l’equip de govern ha de donar explicacions a la ciutadania d’una despesa que, amb les necessitats socials actuals, ens sembla del tot supèrflua.Ros i Montilla a la penya La Salseta
Ros i Montilla a la penya La Salseta
Cal que l’equip de govern expliqui a les altres 101 colles de l’aplec el tracte privilegiat que rep la penya de la Paeria. Amb la informació que tenim sobre la taula per forjar aquesta denúncia, el Comú vol assenyalar exclusivament els responsables polítics que han optat per gastar diner públic en una colla de l’aplec, i no pas a aquelles persones que -òbviament- són del tot lliures de formar part de la colla la Salseta.
Més que declaracions, la pobresa energètica i el dret a l’habitatge requereixen acció política
El Comú de Lleida no ha subscrit la declaració institucional sobre pobresa energètica i dret a l’habitatge: apostem per fer més acció política contra l’emergència social i menys declaracions buides.

Ple Paeria 27 maig de 2016

Ple Paeria 27 maig de 2016


Què ha votat cada formació en el Ple Municipal?
Hem recollit totes les votacions que hi va haver al Ple de maig. Perquè teniu dret a saber què ha votat cadascú.
Dimecres dia 1, venim al Secà de Sant Pere
L’Agrupació d’electors del Comú de Lleida estreny la tasca de participació dels veïns i veïnes continuant amb el treball assembleari que hem iniciat en cada barri, on també es convidem les seues entitats i associacions. Després de trobar-nos amb els veïns del Centre Històric, Cappont, Pardinyes i Mariola, ara anirem al Secà de Sant Pere. Ens reunirem el proper dimecres dia 1 de juny a les 19,30h al Centre cívic del Secà de St. Pere
Assemblea celebrada al Secà de Sant Pere (abril 2015)

Assemblea celebrada al Secà de Sant Pere (abril 2015)


El Comú pregunta per què es malbaraten diners públics amb licitacions com la dels equips de so, feta a 10 dies de la Festa Major
El Comú de Lleida demanarà explicacions sobre el malbaratament de diners públics amb procediments de licitació completament fora dels terminis prudents per obtenir bones ofertes.
Imatge de Paeria

Imatge de Paeria


Comú, ERC i Crida denuncien poc interès del Govern municipal per tirar endavant el Consell Editorial
Reclamen seriositat i celeritat per fer d’aquest òrgan una eina útil de gestió i planificació de la comunicació de l’Ajuntament de Lleida cap a la ciutadania, amb l’objectiu de garantir-ne la transparència, la pluralitat i el servei públic.
 
 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest