Butlletí Comú: El 6M, vine a l’assemblea · 29 propostes POUM per una Lleida capital, verda, àmplia i amable · Intercanviem llibres per Sant Jordi · Arxivat provisionalment el contenciós d’Arnó

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies and tagged .

El Comú celebra assemblea el 6 maig per retre comptes de la tasca feta i seguir treballant primàries i programa per al 2019


El Comú de Lleida convoca assemblea ordinària per al diumenge 6 de maig de 2018 a les 10h al local del Comú de Lleida amb el següent ordre del dia:

  1. Aprovació definitiva de la Guia de Participació
  2. Valoració de la feina feta en el tercer any de mandat
  3. Aprovació inicial del document de Relat (base)
  4. Fórmula electoral: agrupació electors/partit polític (presenta J. Manau)
  5. Valoració del reglament de primàries (dinàmica de grups) i creació d’un grup de treball
  6. Creació d’un grup de treball per començar a construir el programa electoral

Documents preparatoris que s’enllacen:
Guia de Participació
Reglament de primàries (2015)
Conclusions debat sobre les primàries (8 abril 2018)
Memòria Comú maig 2017 – abril 2018
Relat: Com som
Relat: document marc

Fem propostes POUM per una Lleida capital, verda, àmplia i amable, on sigui atractiu viure i treballar

Propostes substancials sobre urbanisme, mobilitat, medi ambient i horta que estem negociant amb els grups municipals amb la voluntat de cercar els màxims consensos.

Intercanviem llibres per Sant Jordi i els cedirem a biblioteques municipals i a Mariola en Moviment


Muntarem la nostra paradeta de llibres de segona mà a la cruïlla del carrer del Carme amb carrer Audiència. Qui aporti dos llibres -en bon estat, siguin infantils, juvenils o per a adults- se’n podrà emportar un a escollir. El romanent de llibres el farem arribar a biblioteques municipals i a Mariola en Moviment.

Arxivat provisionalment el contenciós d’Arnó, preguntem a Ros si prorrogarà el contracte de radars tot i els incompliments d’inversions

A punt de finalitzar el contracte de radars i semàfor vermell que la Paeria va signar fa 4 anys amb la UTE Arnó SICE, i el Comú de Lleida demana a l’equip de govern que abandoni la opacitat que ha envoltat des del primer dia aquest contracte i que expliqui a la ciutadania què ha negociat amb la concessionària des de maig de l’any passat i què farà a partir del dia 23.

Ens oposem contundentment a la via repressiva i de retallada de drets fonamentals que ha escollit l’Estat

El Comú de Lleida denuncia un cop més l’espiral de repressió de l’Estat, que continua represaliant polítics, artistes i músics, i que ara apunta també als CdR.

[OPINIÓ] L’aigua a Lleida: un bé comú gestionat per al benefici privat?


“L’aigua no ha de ser un objecte de mercantilització. La gestió directa municipal és l’únic mètode que garanteix la gestió pública, però també se li ha d’exigir no perdre de vista ni el preu ni la gestió democràtica del servei”.

Unanimitat per considerar bé protegit la Cabana de Volta de la Mariola, com demanava el Comú

Des del Comú de Lleida volem agrair el suport massiu de la Comissió i de diverses entitats a la proposta. Seguirem treballant per potenciar els elements de patrimoni arquitectònic i turístic del municipi.

Demanem que es replantin els arbres caiguts

Arran de la ventada que va patir la ciutat el passat 31 de març, i també amb la crescuda del riu dels darrers dies, diversos arbres d’ambdós marges de la canalització del riu Segre han caigut. Demanem que es replantin.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest