Butlletí: El POUM, un vestit a mida per a interessos privats · Plenari obert el 15F · Denunciem deficiències en neteja i manteniment

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged .

El POUM, un vestit a mida per a interessos privats a Torre Salses, l’ARE de Carrefour, les torres de la Llotja i Gran Gardeny

El Comú de Lleida denuncia que l’equip de govern vol utilitzar el Pla d’Ordenació Urbana Municipal per afavorir els interessos de grans inversors i constructores en detriment d’interès general de la ciutat.

El Comú organitza un plenari obert a tota la ciutadania per tractar el POUM el 15F


Us esperem dijous 15 en el Plenari de POUM obert a tota la ciutadania a les 19h al local del Comú de Lleida per poder informar del treball realitzat i per recollir propostes per al Pla d’Ordenació Urbana Municipal.

Reclamem temps i consens per a l’aprovació inicial del POUM de Lleida

El Comú denuncia deficiències en la neteja i manteniment de les escoles i de diverses instal·lacions municipals

Bàscula municipal (manteniment a càrrec de Clanser)

Clanser, ha reduït hores a les treballadores, que han de fer la mateixa feina i estan cobrant molt per sota del conveni col·lectiu.

El PSC amaga informació econòmica sobre l’aigua i menteix per justificar-se

Segons l’equip de govern han fet una “bona gestió” del servei de l’aigua. Un parell de dades: la factura que paguen les famílies de Lleida per l’aigua és ara tres vegades i mitja més alta que quan Ros va assumir l’alcaldia, ara fa 14 anys. I, malgrat aquesta sagnia per a les economies familiars, Aigües de Lleida reclama un deute de 41,5 milions d’euros a la Paeria. Bona gestió?

Aprovat el Reglament per l’ús i gestió de la Marca Horta de Lleida

Una llarga reivindicació compartida amb altres grups. Hi hem participat activament presentant fins a set esmenes, que han set acceptades.

Qui té por a la informació plural i transparent?

El Consell Editorial s’ha anat convocant a contracor, i de fet no es reuneix des del març de l’any passat

Exigim que no s’enderroqui Santa Cecília fins que no es presenti el projecte de remodelació

Amb la resta d’oposició demanem que no es faci cap acció d’enderroc ni trasllat de restes humanes dels sectors afectats pel decret de ruïna del pavelló de Santa Cecília del cementiri fins que no se’ns presenti el projecte de reconstrucció.

Cs i PSC, contra l’elaboració d’un reglament municipal de la transparència

D’aquesta forma la Paeria seguirà incomplint la llei

L’assemblea del Comú de Lleida treballarà per una àmplia candidatura progressista validada per la ciutadania

Aprova iniciar el procés per fer una candidatura per a les municipals 2019 compromesa amb un canvi per a la ciutat i que esdevingui guanyadora. Una candidatura que volem que sigui el més àmplia possible, sumant tota la ciutadania que creu que les coses es poden canviar, així com les forces polítiques progressistes que també aposten per aquest canvi a la ciutat. Hem acordat que prèviament hi hagi una validació ciutadana al carrer.

[Opinió] El regidor a temps parcial i la pobresa energètica

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest