Butlletí: Moltes multes prescrites · Memòria de 2 anys a la Paeria · Aporta en les propostes per al juny

Posted on Posted in Comú de Lleida, Comuns, Notícies, Paeria.

Almenys 13 càrrecs electes, entre ells 4 regidors actuals, s’han beneficiat de multes prescrites

Segons la informació a la que hem tingut accés, s’haurien beneficiat de multes caducades -essent càrrecs electes- almenys 12 regidors i ex-regidors de l’Ajuntament de Lleida i un diputat per Lleida al Congrés. En total l’agrupació d’electors disposa de 57 multes prescrites, d’entre 40 i 200 euros.

…I Mínguez riu i balla al ple mentre el Comú denuncia multes caducades

2 anys d’aprenentatge i treball intens per la transparència, la participació i el bé comú

Arribats a l’equador del mandat 2015-2019, des de l’agrupació d’electors del Comú de Lleida us presentem una memòria que recull tota la tasca feta dins i fora de l’Ajuntament

Et convidem a fer les teues aportacions en els temes que treballarem aquest mes de juny

Compartim els temes principals que el Comú de Lleida abordarà aquest mes de juny

  • Si vols aportar en algun tema pots dir la teua a través d’aquest formulari.
  • També pots participar en les trobades presencials del Comú, que tens al nostre calendari públic.

El Comú de Lleida celebra assemblea oberta el dissabte 10 de juny

El proper dissabte 10 de juny el Comú de Lleida es torna a reunir en assemblea al Centre Cívic de l’Ereta en horari de 10h a 14h. L’objecte de l’assemblea, entre altres,  és el de presentar les propostes que les diferents comissions han treballat per portar a terme modificacions en el Marc Organitzatiu i en el Codi Ètic, així com definir la Comissió de Garanties. Un cop presentades les esmentades modificacions, hi haurà un període de tres mesos perquè les persones adherides que ho desitgin puguin presentar al·legacions. Els documents definitius seran aprovats a la propera assemblea que tindrà lloc en el mes d’octubre. Un altre bloc de treball serà el de la construcció del relat del Projecte 2017-2027.
El municipalisme fa front a les polítiques d’austeritat i la centralització administrativa en la II Trobada Municipalista a Cadis
El Comú de Lleida ha assistit durant els dies 2 i 3 de juny a la II Trobada de la Xarxa Municipalista Contra el Deute Il·legítim i les Retallades, on han participat 150 persones vingudes d’un centenar de municipis de l’Estat. Durant aquest dia i mig hem pogut compartir experiències des del municipalisme de base i hem explorat estratègies comunes per fer front a les polítiques d’austeritat, la centralització administrativa i els obstacles a la sobirania municipal imposats pel govern del Partit Popular, i els impactes de el deute il·legítim en els nostres municipis.

[Opinió] El cas dels nínxols de Santa Cecília

“Àngel Ros s’ha plantat amb xandall davant dels nínxols i, altiu i orgullós, ha exclamat: ‘Expropiese!'”

Propostes que el Comú ha formulat al Congrés de l’Horta

El Comú, amb la seua representant a la comissió de l’horta, Marina Pifarré, va assistir al Congrés de l’Horta per escoltar la gent pagesa, que hi ha participat en un nombre de més de 150 persones i fer arribar les seues propostes.

Exigim que es creï la Comissió per la igualtat d’oportunitats i contra la segregació escolar, com vam acordar fa 3 mesos

El Comú de Lleida ha demanat a l’equip de govern que compleixi el que es va acordar en el passat Consell Escolar Municipal i constitueixi dins el CEM la Comissió per la igualtat d’oportunitats i contra la segregació escolar amb l’objectiu de reequilibrar la distribució de l’alumnat als centres escolars de Lleida

Consell Escolar (foto Herminia Sirvent, Paeria)

Què vota cadascú? El sentit de vot en el darrer ple de la Paeria

Sentit votacions ple Paeria

26 maig 2017

A FAVOR

EN CONTRA

ABSTENCIÓ

Proposta del Servei d’Educació de ratificació de la pròrroga del conveni de col·laboració en règim d’alternança i formació Dual del cicle formatiu de grau superior d’educació infantil. Col·legi Episcopal-Mare de Déu de l’Acadèmia.

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Proposta del Servei d’Educació de ratificació de la pròrroga del conveni de col·laboració en règim d’alternança i formació Dual del cicle formatiu de grau superior educació infantil. Acadèmia Martínez.

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Proposta del Servei d’Educació de ratificació de la pròrroga del conveni de col·laboració en règim d’alternança i formació Dual del cicle formatiu de grau superior d’Administració i Finances. Centre Integral Ilerna.

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Proposta del Servei d’Educació de ratificació de la pròrroga del conveni de col·laboració en règim d’alternança i formació Dual, del cicle formatiu de grau superior de desenvolupament d’aplicacions Web. Centre Integral Ilerna.

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Proposta del Servei d’Educació de ratificació de la pròrroga del conveni de col·laboració en règim d’alternança i formació Dual, del cicle formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa. Centre Integral Ilerna.

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Pla de sanejament financer per al període 2017-2020

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Protocol per a la prevenció, la detecció i la resolució de situacions d’assetjament sexual, per raó de gènere, de l’orientació sexual i/o de la identitat sexual de l’Ajuntament de Lleida i els seus ens depenents.

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Proposta resolució compatibilitat sol·licitada.

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Proposta d’aprovació del text del conveni de cessió de l’ús d’espais situats en l’edifici del carrer Tallada, 32 de Lleida, a favor de la Fundació Lleida 21.

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Proposta d’aprovació de la cessió gratuïta a la Universitat de Lleida d’una finca municipal, situada a l’avinguda de Pinyana, destinada a la construcció d’un centre de recerca de Biomedicina, mòdul II.

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Proposta d’aprovació de la pròrroga del termini establert en la cessió gratuïta de diverses parcel·les propietat de l’Empresa Municipal d’Urbanisme SL.

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Proposta d’aprovació provisional de la Modificació puntual del Pla general d’ordenació urbana de Lleida per al canvi de qualificació a Subzona de recuperació urbana, clau 1Hru, de part de l’illa compresa entre el carrer de l’Assalt i la plaça del Dipòsit i la delimitació del polígon d’actuació urbanística UA 98, corresponent al mateix àmbit (article 16), promoguda per l’Ajuntament de Lleida.

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Proposta d’aprovació inicial de la Modificació puntual del Pla General d’ordenació urbana de Lleida per al canvi de qualificació a subzona de recuperació urbana, clau 1hru, de part de l’illa compresa entre els carrers de la Tallada, Boters, del Veguer de Carcassona i Múrcia i la delimitació del polígon d’actuació urbanística UA 99 , corresponent al mateix àmbit (article 16), promogut per l’Ajuntament de Lleida.

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Proposta d’aprovació i de donar conformitat al Projecte Bàsic i d’Execució d’Adequació de l’Antic Palau de Justícia per a la nova seu del Museu d’Art de Lleida.

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Proposta d’aprovació del text del Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Lleida i l’Associació de voluntaris del CAAC Lleida, per endegar un programa de voluntariat.

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Mocions entitats

A FAVOR

EN CONTRA

ABSTENCIÓ

Moció promoguda per la Plataforma ciutadana “Memoràndum” per instar a l’Ajuntament de Lleida la derogació del decret de ruïna de part del recinte funerari de “Santa Cecília”

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Mocions grups municipals

A FAVOR

EN CONTRA

ABSTENCIÓ

Moció del Grup Municipal del PP per instar a la Generalitat a donar compliment als acords aprovats pel Parlament de Catalunya sobre l’accés universal a l’educació infantil

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Moció del Grup Municipal del Comú de Lleida en defensa de l’autonomia dels municipis i de rebuig a la disposició addicional 27 dels PGE

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Moció del Grup Municipal de Crida per Lleida-CUP d’adhesió de l’Ajuntament de Lleida a la campanya mundial de Boicot, Desinversions i Sancions a Israel http://comudelleida.cat/wp-content/uploads/CRIDA-mocio-BDS.pdf

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

1

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

2

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

3

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

4

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

5

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

6

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

7

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

8

Moció del Grup Municipal de CiU per l’adaptació i aplicació del model de codi de conducta dels alts càrrecs dels ens locals

PSC

CIU

Cs

ERC

CRI

PP

COMÚ

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest