Carlos González Iglesias

Imagino una Lleida participativa, transparent i del Bé Comú

gonzalez

Crec en aquest projecte, des de fa més de 15 mesos treballo perquè existeixi una àmplia candidatura ciutadana a l’ajuntament de Lleida i estic convençut que la manca d’entesa dels partits polítics a l’esquerra del PSCLleida és un error històric que tant de bo la ciutadania, amb el seu vot, castigui.

Vull, la meva ànima pirata em fa voler, ser la veu d’aquesta part de ciutadans que creuen que la política, i els que ens governen, són mers representants de la seva voluntat. Crec haver portat un procés de formació necessari per accedir al Saló de Plens i desenvolupar unes funcions d’oposició o govern d’acord al que Lleida ciutat, i els seus habitants, es mereixen.

Sóc defensor a ultrança de la transparència com demostra haver intentat llançar el projecte de l’OCM a Lleida. Sóc defensor de la participació ciutadana en la presa de decisions com es va demostrar en l’organització i desenvolupament del MultiReferéndum. Sóc defensor dels serveis públics, eficients, de qualitat i a menor cost per a la ciutadania, com demostra la meva pertinença des de 2014 a la ADSP. Sóc, sobretot, defensor dels drets humans, perquè són bàsics per a la convivència de totes i tots.

Sóc charro, o nascut a Salamanca, com preferiu. Ara visc a Alcoletge, però m’estimo Lleida i trajabaré per al BÉ COMÚ. Vull Tributs JUSTOS. Vull Serveis PÚBLICS de QUALITAT. Vull una Ciutat HABITABLE. Vull una Cultura Accessible. Vull una Administració transparent i eficient. Però imagino, com nen en un concurs de dibuix, un Lleida que s’estima i és estimada, aquí, a Barcelona, ​​a París, a Brussel·les …

Finalment, són els i les generacions futures les que ens impulsen i donen forces per lluitar a favor dels drets humans, de la transparència radical en l’administració, de la participació ciutadana i del dret a decidir, i seran, els i les votants de Lleida qui decideixin finalment, si volen canviar i amb qui, desitjant ser un dels escollits per a això.