Celebrem que acords com el que signarà la Paeria amb la UdL permetin posar el talent lleidatà al servei de la nostra ciutat

Posted on Posted in Ciutat capdavantera, Ciutat per viure, Comú de Lleida, Notícies, Paeria.

La Paeria col·laborarà amb la Universitat de Lleida per desenvolupar projectes de transició ecològica i energies renovables, una gran notícia perquè permet sumar talent lleidatà a totes les línies de treball de la regidoria de transició ecològica. En aquesta ciutat tenim moltes persones amb talent que, a través d’aquest conveni, que no contempla cap compensació econòmica, podran aportar el seu coneixement al servei de l’interès de Lleida.

La col·laboració s’emmarca en un projecte europeu de gestió de l’energia elèctrica, fotovoltaica i autoconsum compartit, l’Ekate, del qual la Paeria és membre associat i la UdL també hi participa. És un projecte finançat pel programa Interreg Europe per ajudar governs locals a desenvolupar polítiques que millorin la sostenibilitat, una font de finançament que facilita la innovació i les polítiques amb un impacte integrat i sostenible per a les persones. Un dels membres de l’equip d’investigació en el projecte Ekate és Jordi Cipriano, un lleidatà que dirigeix el Grup de Bioclimatisme i Eficiència Energètica del CIMNE-UPC. Cipriano està contractat per la UdL com a investigador post-doct i co-finançat per CIMNE.

El protocol que s’ha de signar properament defineix que personal de la UdL, del Departament de Medi Ambient i Ciències del Sòl, relacionat amb les activitats de transició energètica, pugui dedicar hores a promoure projectes de transició energètica a Lleida, comprometent dedicació, sense rebre cap contraprestació econòmica. El protocol formalitza una relació no contractual entre la UdL i la Paeria per a facilitar assessoraments i suport tècnic.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest