Comú, ERC i Crida denuncien poc interès del Govern municipal per tirar endavant el Consell Editorial

Posted on Posted in Notícies.

Els grups municipals el Comú de Lleida, Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem i la Crida per Lleida-CUP denuncien que el Govern municipal està posant pals a les rodes al funcionament del Consell Editorial. Així mateix, reclamen seriositat i celeritat per fer d’aquest òrgan una eina útil de gestió i planificació de la comunicació de l’Ajuntament de Lleida cap a la ciutadania, amb l’objectiu de garantir-ne la transparència, la pluralitat i el servei públic.
ERC-Avancem, Crida per Lleida-CUP i el Comú lamenten que, després d’un any de mandat, el Consell Editorial encara no hagi començat a treballar, degut als reiterats incompliments del calendari, anul·lacions de reunions i manca de documentació. De fet, recorden que des de la seva constitució, el passat 8 de febrer, el Consell Editorial només s’ha reunit en dues ocasions, tot i que es va acordar que tindria una periodicitat mensual.
Per a aquests grups, això demostra una manca d’interès real de l’equip de Govern per tirar endavant aquest òrgan assessor que, segons el cartipàs, ha de definir les polítiques de comunicació de l’Ajuntament de Lleida.
Els tres grups faran un prec conjunt al proper ple de la Paeria demanant a l’equip de Govern rigor, formalitat i facilitat per treballar amb llibertat, per respecte als membres del Consell Editorial -periodistes professionals que representen els diferents grups municipals de la Paeria- i a la ciutadania.

Constitució Consell Editorial (8 de febrer de 2016)

Constitució Consell Editorial (8 de febrer de 2016)

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest