Comunicat Comú de Lleida

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria.

El regidor del Comú de Lleida Carlos González passarà a treballar per assistències al grup municipal a partir del dia 1 de gener de 2018 per motius personals.
• Carlos González ha decidit passar a exercir la tasca de regidor del Comú de Lleida treballant per assistències a partir de l’1 de gener de 2018. L’agrupació d’electors comprèn plenament els motius exposats pel Carlos, i dóna suport a la seua decisió, presa amb reflexió, responsabilitat i llibertat.
• No som polítics amb ambició de fer carrera, de fer servir la política per enfilar-se i enriquir-se. Per la responsabilitat que comporta, l’exercici d’un càrrec públic mai ha de passar per arrapar-se a la poltrona. Les cadires, no són propietats a les quals un s’hagi d’aferrar, per més que així ho permeti la llei, sinó llocs temporals per prestar un servei que el Carlos seguirà prestant amb la mateixa voluntat de treball pel bé comú.
• El Carlos González fa molta i molt bona feina en el seu paper de paer, i a més de feina aporta un tarannà molt i molt necessari, i també molt infreqüent, en l’activitat política. Des del Comú fem públic l’agraïment al Carlos per la dedicació durant aquests 2 anys i mig de regidor amb dedicació exclusiva, una tasca engrescadora però alhora enormement esgotadora. Una tasca que, com estem comprovant, està carregada de tot tipus de pressions per als ciutadans i ciutadanes que hem entrat per primera vegada a les institucions però que hem vingut per quedar-nos.
• Pensem que els coneixements i l’experiència del Carlos estan ajudant a que el Comú desenvolupi la tasca que ens va encomanar la ciutadania: supervisar l’acció política de l’equip de govern i fer propostes. La seua aportació ha estat i seguirà sent essencial, especialment en àmbits com la transparència i la participació.
Carlos González Iglesias, comuner, de sang charra i ànima pirata pirata. Gràcies per la feina feta i per la que faràs.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest