Consulta telemàtica del Comú de Lleida a les persones adherides sobre el referèndum

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies and tagged , , .

L’assemblea ordinària del Comú de Lleida, celebrada el dissabte 10 de juny al centre cívic de l’Ereta, va acordar sotmetre a la ratificació de totes les persones adherides el posicionament que vam consensuar davant el referèndum.
Podeu consultar l’acta de l’assemblea aquí.
El nostre marc organitzatiu estableix la possibilitat d’arbitrar processos de consulta en qüestions especialment delicades o d’especial rellevància, una base sobre la qual l’assemblea va optar per aquest exercici de democràcia radicalment participativa.
Les persones adherides heu hagut de rebre un correu entre diumenge 18 i dilluns 19 amb les instruccions per poder votar en la consulta telemàtica. Per cercar major participació, hem ampliat el període de votació, que restarà obert fins al dilluns 26 de juny (a les 23:59 de la nit). Haureu de respondre si o no a la següent pregunta:

«¿Esteu d’acord amb el posicionament consensuat de l’assemblea del Comú de Lleida sobre el referèndum que s’ha anunciat per a l’1 d’octubre?»

Posicionament consensuat de l’assemblea del Comú de Lleida sobre el referèndum que s’ha anunciat per a l’1 d’octubre

Mantenim que la ciutadania s’ha de poder expressar sobre aquesta qüestió, i donem suport a la celebració d’un referèndum entenent que aquest ha de ser vinculant, efectiu i reconegut internacionalment. Ens refermem en el nostre suport a un referèndum que permeti consultar el poble de Catalunya i demanem que els grups parlamentaris que n’impulsen la convocatòria apostin sense fissures per dotar-lo d’un caràcter vinculant, fer-lo efectiu i dotar de reconeixement internacional els resultats que se’n derivin.
En la nostra aposta per la democràcia radicalment participativa, fem una crida a la participació en el referèndum de tot el poble de Catalunya, tant de la gent que defensa el sí com de la que es mostra partidària del no.
Posem com a premissa irrenunciable per a totes les parts un ferm compromís amb la no-violència.

Acta de l’Assemblea de 10 de juny de 2017

Assemblea Comú 10 juny 2017

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest