Convocatòria Assemblea del Comú de Lleida 15 de Febrer

Posted on Posted in Notícies.

Diumenge 15 de Febrer, 10h
Ateneu Popular de Ponent,
Carrer de Pau Claris 10, Lleida

Benvolgut, benvolguda,
Les eleccions municipals estan a la cantonada i hi ha molta feina a fer. Per això, com ja vam acordar a la trobada del dia 1 de febrer, el pròxim diumenge 15 de febrer, us convoquem a una nova assemblea. Tindrà lloc a les 10h a l’Ateneu Popular de Ponent i, com sempre, hi haurà servei de cangur per a qui ho necessiti. Us agrairem que ens aviseu prèviament si el voleu fer servir.
L'assemblea Comú ha comptat amb més d'una cinquantena d'assistents
En aquesta assemblea, la comissió de treball sorgida de l’anterior trobada farà una proposta per tancar el punt del Codi Ètic que fa referència a les retribucions dels càrrecs electes. També cal acabar de discutir i aprovar el marc organitzatiu i el procés de primàries, que s’ha de deixar tancat per tal que a principis de març es pugui posar en marxa.

Ordre del dia:

  1. Resum i aprovació de l’acta anterior (1 de febrer)
  2. Valoració de les perspectives de la candidatura, després de les decisions dels diferents partits i de la campanya pròpia (suports, denúncies).
  3. Proposta i aprovació del Codi Ètic
  4. Proposta i aprovació del Marc Organitzatiu
  5. Proposta i aprovació del sistema de Primàries
  6. Valoració de les darreres denúncies del Comú de Lleida
  7. Definició dels propers passos a fer i calendari d’accions
  8. Convocatòria de la propera assemblea
  9. Precs i preguntes

Documents de Treball

Us adjuntem l’acta de l’anterior assemblea i també les propostes de Codi Ètic (aquesta setmana hi ha previstes reunions per a treballar-hi, publicarem el nou document resultant a la plana, de moment adjuntem el document amb el que es va treballar en la darrera assemblea), Marc Organitzatiu i Primàries que s’estan treballant per discutir-les a l’assemblea. Si hi feu una ullada, el debat a l’assemblea serà més ric i productiu.
assemblea_2
El comúdelleida només és possible amb la participació de totes les persones que vulguin treballar per la transparència, la participació i el bé comú.

T’esperem a l’assemblea!


Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest