CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA DEL COMÚ DE LLEIDA

Posted on Posted in Notícies.

dissabte, 18 d’octubre – 11h.
Sala Nausica de l’Ateneu Popular de Ponent (Pau Claris, 10)

Benvolgut, benvolguda,
Després dels mesos d’estiu, i tal i com es va acordar en la darrera trobada, us convoquem a una nova assemblea del comúdelleida, el dissabte 18 d’octubre. La reunió és, com sempre, oberta a tothom i tindrà lloc a les 11h a la sala Nausica de l’Ateneu Popular de Ponent de Lleida (c/ Pau Claris, 10).
Aquesta és una assemblea clau en la trajectòria del comúdelleida ja que entre tots i totes hem de decidir quina direcció triem en el camí cap als nostres objectius de transformació de la ciutat basats en el bé comú, la transparència i la participació. En els darrers mesos, la comissió de contactes del comúdelleida ha estat celebrant diverses reunions amb partits polítics i col·lectius i us volem informar dels resultats d’aquestes trobades per tal de prendre les decisions pertinents i traçar el full de ruta a seguir a partir d’ara. És per això que és important la participació de tothom, per la qual cosa us animem a prendre part de l’assemblea. No dubteu a convidar totes aquelles persones que penseu que poden estar interessades en el projecte.
ORDRE DEL DIA:

Hora prevista per finalitzar l’assemblea: 13.30h.
* Existeix la possibilitat de contractar una persona que es faci càrrec de la canalla durant l’assemblea. En cas que vulgueu fer ús del servei, us agrairem que ens ho feu saber per tal de calcular el nombre d’infants previst.

Ens veiem el dia 18!

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest