Cs i PP es neguen a posar llum en la renegociació Ros-Arnó del contracte de radars

Posted on Posted in Notícies.

Ciutadans i Partit Popular es van sumar al PSC i van votar en contra del punt de la moció presentada pel Comú que sol·licitava a l’equip de govern “que aturi qualsevol renegociació del contracte de radars i semàfor vermell amb la concessionària i obligar-la a l’estricte compliment del contracte signat”. D’aquesta forma, l’equip de govern va aconseguir el seu objectiu de seguir fent i desfent amb la concessió de radars d’esquena a la ciutadania, saltant-se un contracte signat i evitar retre comptes públicament sobre una externalització que ha demostrat ser un veritable despropòsit.

PSC, Cs i PP, doncs, van tombar el primer punt de la moció per sol·licitar que s’aturi la renegociació del contracte de radars i semàfor vermell, però es va aconseguir aprovar per unanimitat la resta de punts (del 2 al 5). També es van tombar les 2 esmenes (6 i 7) que va afegir la Crida durant el ple:
votacioradars
1. Sol·licitar a l’equip de govern que aturi qualsevol renegociació del contracte de radars i semàfor vermell amb la concessionària i obligar-la a l’estricte compliment del contracte signat. (TOMBAT)
2. Sol·licitar a l’equip de govern que faci accessibles als tots els grups municipals el contracte de radars i semàfors vermells i la resta de contractes de serveis públics externalitzats amb tots els seus anexes i clàusules.
3. Comunicar a tots els grups municipals el detall de les inversions en seguretat vial realitzades per la concessionària d’acord al que estableix el contracte en l’apartat «Millores avaluables econòmicament».
4. Comunicar als grups municipals el detall de les inversions en seguretat vial realitzades per la Paeria des de l’entrada en vigor del contracte.
5. Donar trasllat dels acords a Benito Arnó e Hijos S.A.U i a Sociedad Ibérica de Construcciones Electricas S.A. (SICE).

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest