El Comú, l’únic que vota contra la pròrroga a Alesa davant els problemes reiterats de gestió assenyalats per intervenció

Posted on Posted in Comú de Lleida, Comuns, Consell Comarcal, Notícies and tagged , , .

El Comú de Lleida ha estat l’única formació que s’ha oposat a la pròrroga del contracte d’Alesa, a la qual hem dit no atesos els problemes reiterats de gestió assenyalats fins i tot per intervenció. És un despropòsit que el govern del Consell Comarcal del Segrià atorgui una pròrroga a una empresa que incompleix el contracte de forma reiterada, sense cap sanció per part del Consell:

Des del Comú reclamem de nou la redacció d’un nou plec de condicions per tornar a licitar el servei de menjadors primant la qualitat del servei i del menjar.

Lamentem l’aprovació de l’aixecament del reparament d’intervenció de pagar factures a ALESA fora del contracte i posem de relleu que es pagaran factures que en cap cas contempla el contracte de menjador escolar, com el servei d’acollida matinal. Un despropòsit que s’origina per l’eliminació d’educadors per part d’Ensenyament per passar a privatitzar-ho

Finalment el Consell ha reconegut a pregunta del Comú que no ha rebut cap instrucció ni del conseller ni del delegat d’ensenyament perquè les AMPA/AFA puguin seguir gestionant el servei de menjador l’any que ve. Convé recordar que hi ha un informe d’intervenció que considera il·legals els convenis actuals amb les AMPA. A l’Aragó ja se’ls ha eliminat la gestió directa del menjador i a Girona la meitat de les AMPA ja han perdut la gestió.

Ple Consell Comarcal 1 febrer de 2019

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest