Demanem que es mantingui la Fira de la Contractació Pública

Posted on Posted in Ciutat capdavantera, Ciutat per treballar, Ciutat per viure, Comú de Lleida, Notícies and tagged , , , , .

El comúdelleida ha expressat la importància del sector públic per dinamitzar l’economia i reclama que “cal facilitar que les pimes i les cooperatives puguin beneficar-se de la contractació pública“, afirmava Laura Bergés, regidora del comúdelleida.

Hem demanat quines millores es poden introduir per aconseguir que les empreses locals tinguin un major coneixement i accés a la contractació de l’Ajuntament“, explicava la Laura Bergés.

Mantenir la Fira, impulsada per l’exregidora del comú Elena Ferre, ajuda a promoure l’accés dels autònoms, les petites i mitjanes empreses a la contractació pública i responsable“, destacava la regidora del Comú.

Des del comúdelleida s’exigeix, continuar amb una fira que promou la guia de la contractació i que “doni feina amb igualtat de condicions a col·lectius amb dificultats per accedir al mercat laboral“, a més de fer efectives les clàusules socials, laborals, ambientals i ètiques per l’adjudicació dels contractes públics.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest