Denunciem la ineficàcia de les mesures del govern per millorar la seguretat a l’Horta

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat capdavantera, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , , .

En una reunió de la comissió especial de l’Horta, la representant del comúdelleida, Marina Pifarré, ha expressat la preocupació del veïnat davant l’increment dels robatoris a l’Horta i l’incivisme en algunes torres ocupades.

Cal reformular les polítiques de seguretat per millorar-ne l’eficàcia, perquè estem veient que les mesures actuals del govern no estan solucionant els problemes“, reclamava la representat del comúdelleida

Des del comúdelleida s’ha subratllat els problemes de robatoris en zones com Marimunt, Butsènit, Sot de Fontanet, Camí de la Mariola, Empresseguera, Sant Just i Caparrella.

Malgrat els anuncis amb bombo i platerets, les mesures com l’ús de drons i les patrulles de proximitat no han resultat efectives, bàsicament perquè només funcionen de dia, mentre que els robatoris majoritàriament tenen lloc durant les hores nocturnes, fins a les 2-3 de la matinada” defensava la Marina Pifarré.

El comúdelleida insta a augmentar la vigilància nocturna per abordar aquests problemes de seguretat, recalcant que les patrulles ciutadanes, malgrat la seva bona intenció, no haurien de ser la resposta a aquestes preocupacions, ja que posen en perill els veïns i veïnes.

Cal una resposta immediata i eficaç des del servei públic de seguretat, tant a nivell de la Generalitat com de l’Ajuntament, per garantir la seguretat i el benestar dels residents de l’Horta de Lleida“, afegia la representant del comúdelleida, Marina Pifarré.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest