Denunciem la manca de transparència en el procés d’aprovació del nou Pla Local de Seguretat

Posted on Posted in Ciutat democràtica, Ciutat per treballar, Ciutat valenta, Comú de Lleida, Notícies and tagged , , , , .

El comúdelleida denúncia la manca de transparència del govern de la Paaeria pel que fa al Pla Local de Seguretat per als propers quatre anys.

Durant la comissió de Seguretat i Mobilitat celebrada avui, s’ha presentat aquest pla, sense aportar cap documentació las membres de la comissió, i amb només 10 dies per fer-hi aportacions.

Fa mesos que li estem reclamant al govern la informació sobre les fases de diagnosi i els objectius del nou Pla Local de Seguretat, i ni tan sols avui en què l’ordre del dia de la comissió incloïa la presentació del pla, se’ns ha facilitat la documentació pertinent”, explicava la regidora del comúdelleida, Laura Bergés. De fet, el govern ha esperat a la finalització de la sessió de la comissió per trametre als grups la documentació de l’esmentat pla.

Davant aquesta falta d’informació, des del comúdelleida s’ha presentat un prec per a que el govern reconsideri el calendari de debat i aprovació del pla, per donar més temps als grups municpals per fer-hi aportacions. El calendari previst pel govern dona 10 dies per a les aportacions dels grups, abans de la convocatòria d’una comissió extraordinària de seguretat el dia 22, per poder aprovar el Pla en Junta Local de Seguretat el dia 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona.

És decebedor veure com el PSC intenta utilitzar aquest pla amb finalitats polítiques oportunistes, especialment en una qüestió tan important com la seguretat amb perspectiva de gènere, per això, exigim una gestió transparent i una ampliació del termini de revisió“, destacava la regidora Laura Bergés.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest