Denunciem que el govern no té cap pla per garantir que Torre Salses sigui un parc de mitjanes i grans superfícies

Posted on Posted in Ciutat capdavantera, Ciutat per treballar, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , .

En la comissió informativa celebrada aquest matí, hem demanat quines són les mesures té previstes el govern per garantir que Torre Salses no sigui un parc m amb petites superfícies que perjudiquin el comerç de la ciutat.

El planejament urbanístic vigent no limita el tipus de comerços que es poden instal·lar a Torre Salses, i la regidoria de promoció de la ciutat no han sabut dir de quina manera pensen donar compliment a la promesa reiterada pel PSC que Torre Salses seria un parc de mitjanes o grans superfícies o no seria“, afirmava la regidora del comúdelleida, Laura Bergés.

No s’ha facilitat cap informació sobre la llicència que Promenade va demanar, ni sobre quines és el model que està en marxa, mentre veiem que van avançant els procediments per fer realitat el centre comercial“, recordava la regidora del comú.

Lamentem que el govern “amb una mà anuncia bonificacions al petit comerç de la ciutat per fer veure que li dona suport, mentre amb l’altra mà està desenvolupant un projecte comercial que traurà consumidors de la ciutat per dur-los a un centre comercial liderat per una empresa que no necessita bonificacions perquè paga els impostos a Luxemburg“, declarava la Laura Bergés.

Continuem defensant l’oposició al desenvolupament de Torre Salses i mostrem la nostra preocupació per mantenir un comerç local viu a la ciutat de Lleida, “el qual es veurà perjudicat per aquest centre comercial i més si no compta amb cap limitació per a la mida de les superfícies comercials que s’hi instal·lin“.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest