El Comú aconsegueix que tot el que es recapti en multes a bancs per pisos buits s’hagi de destinar a atencions benèfiques i assistència a famílies

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , .

Mentre que les nostres 11 esmenes a pressupostos van ser tombades, les 6 que finalment vam presentar a les bases d’execució 2016 ens deixen un gran avenç que ha passat desapercebut a nivell mediàtic.
Es va aprovar per unanimitat que els ingressos per multes a bancs amb pisos buits es destinessin íntegrament a la partida “atencions benèfiques i assistència a famílies”. Dit d’un altra manera, si la Paeria, que fins ara no ha multat a cap banc per tenir pisos buits, comença a fer bé la seua feina, s’incrementarà substancialment el pressupost per atenció a les persones. El Comú, una vegada més, exigeix a l’equip de govern que apliqui l’ordenança que li permet, des fa més d’un any i mig, multar aquelles entitats bancàries que tenen pisos buits a la ciutat, com han fet tantes altres localitats.
L’altra esmena del Comú aprovada a les bases d’execució, també per unanimitat, és la que estableix la creació d’un registre únic, voluntari i municipal d’empreses que permet augmentar el ventall de les que optaran a l’adjudicació de contractes menors, amb la conseqüent millora en lliure concurrència i transparència dels procediments.

2 de les 6 esmenes del Comú a les bases d'execució van prosperar en el ple de dimecres

2 de les 6 esmenes del Comú a les bases d’execució van prosperar en el ple de dimecres

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest