El Comú aposta perquè la licitació de la zona blava sigui per lots per permetre que hi optin també empreses petites

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged .

L’incompliment per part de l’equip de govern del compromís per remunicipalitzar la zona blava  ens ha abocat a una nova externalització que s’està plantejant ignorant acords de la guia de contractació aprovada recentment. Un exemple evident és que la licitació que impulsa l’equip de Larrosa per gestionar la zona blava no considera la possibilitat de fer-ho per lots independents, fet que barra el pas a empreses petites i mitjanes que podrien optar a gestionar el parquímetre en algunes zones però no en el conjunt de la ciutat, tal com fan ajuntaments com el de Madrid. Pensem que el nou alcalde manté les formes de l’anterior quan no dóna temps per fer un treball consensuat amb tots els grups, i valorem com a inviable el termini proposat, que passa perquè el servei estigui en marxa el proper 1 de gener.

En la comissió d’urbanisme d’aquest divendres el Comú de Lleida també presenta objeccions a que Larrosa segueixi venent titulars de reformes sense que hi hagi pressupost, com ha fet amb l’enjardinament de Magraners.

Sobre la nova ordenança que regula l’ús de patinets elèctrics el Comú considera que és necessari regular l’ús d’aquests nous mitjans de transport però aposta per retirar l’expedient i en base a la reglamentació bàsica que ha anunciat la DGT, enriquir la ordenança de Lleida amb un procés posterior on s’escolti als grups municipals i a les entitats que treballen pel foment de la bicicleta com En Bici per Lleida.

Respecte la nova concessió sobre el Mercat del Pla lamentem que es tornin a privatitzar 900m2 amb importants reformes pagades amb el pla de barris i ni tan sols no es concreti una licitació mínima d’anys per garantir una continuïtat.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest