El Comú assoleix 500 avals de ciutadans de Lleida en els primers 5 dies al carrer

Posted on Posted in Notícies and tagged , , , , , , , , .

Malgrat haver coincidit en plena Setmana Santa, la campanya ‘Amb el teu aval’ ha assolit ja un terç dels 1.500 suports necessaris per a que el Comú es pugui presentar a les eleccions municipals com a agrupació d’electors. La candidatura ciutadana valora molt positivament la resposta de la gent durant els primers dies “la il·lusió pel projecte ens fa pensar que podrem superar els requisits exigents que marca la Llei Electoral”. Hi ha temps per recollir avals fins al 18 d’abril.
La complicitat que ens demostra la gent de Lleida i la implicació de moltes persones voluntàries per ser de forma continuada al carrer fan que valorem molt positivament aquests primers dies de recollida, i que ens plantegem intentar arribar al llistó de les 1.500 signatures, si pot ser, abans del dia 12, tot i que seguirem recollint al carrer fins al darrer dia de termini, que serà el 18 d’abril” ha explicat Carlos González, cap de llista del Comú de Lleida.

Paradeta de recollida d'avals a la Plaça Paeria

Paradeta de recollida d’avals a la Plaça Paeria


A banda de la taula fixa a la Plaça Paeria i les que puntualment estem instal·lant en altres punts de la ciutat, a partir d’aquest dimarts i fins al dia 18, les persones inscrites en el cens electoral de Lleida que ho desitgin podran donar el seu aval també a la regidoria de serveis personals, edifici de l’antiga Audiència (baixada de l’Audiència) tots els dies no festius de 10 a 14h i de 17 a 20h (dissabtes només matí) portant el DNI, carnet de conduir o passaport (amb fotografia).
Inici recollida avals 7
El Comú mantindrà la taula a la Plaça Paeria i anirà instal·lant taules de recollida en altres punts de la ciutat que indicarem al web comudelleida.cat. La recollida d’avals es va iniciar dimecres 1 d’abril amb parades de matí i tarda cada dia fins diumenge. Avui dilluns aturem la recollida fins demà, quan tornarem a ser a la Plaça Paeria.
També hi ha l’opció de descarregar-se del web del Comú de Lleida l’imprès d’avals per recollir signatures. Un cop omplert el full s’ha de portar als punts de recepció de signatures, adjuntant la còpia dels DNI del avaladors per les dos cares. També es poden enviar les fotografies o l’escanejat dels DNI (per les dos cares) a través del correu electrònic (info@comudelleida.cat) o d’un Whatsapp creat específicament per això al telèfon 622 05 92 90. Per facilitar la recollida, per a cada foto de DNI cal indicar en el missatge el nom i cognoms de la primera persona que hagi signat la fulla corresponent i el lloc on s’ha entregat.
A banda dels dos punts on es pot avalar (la taula a la plaça de la Paeria i la de l’antiga Audiència) també hi ha 4 punts de recollida d’impresos d’avals: Botiga Occitània (c. Democràcia 12), Bar Rock’nVins (c. Panera 2 – Centre Històric), Bar Sisbris (c. Sant Martí 24 – Centre Històric) i Bar La Pinta (c. Baró de Maials 89 – Balàfia).

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest