El Comú de Lleida demana la dimissió d’Àngel Ros «per no donar les respostes que la gent demana i faltar al respecte de la ciutadania amb una opacitat i un mal govern reiterats»

Posted on Posted in Notícies and tagged , , , , , , , , .

El comúdelleida considera que l’equip de govern ha de plegar davant la seua nul·la voluntat, demostrada en els darrers dies i confirmada avui, de respondre a res. Lluny d’aclarir cap dubte dels molts que acumula la ciutadania, el ple extraordinari d’avui ha estat l’enèsima mostra de la voluntat d’aquest equip de govern de maquillar una opacitat que cada cop es fa més evident als ulls de tothom. Àngel Ros, secundat pels 12 regidors que li fan costat, no s’ha explicat, ha intentat justificar-se i no ha entregat ni un sol document per acreditar res davant l’opinió pública. Un ple que havia de servir per aclarir dubtes en sembra encara més, després que l’alcalde s’hagi vist obligat a fer públic el que fins avui havia amagat: un sobresou anual de 13.000 euros per assistència a actes fora de Lleida. 


El codi ètic aprovat per l’assemblea del Comú impossibilitaria l’existència de sobresous com el que avui s’ha fet públic.
Fa uns dies des del Comú exigíem que es fessin públics tots els documents que la Paeria va lliurar a la Comissió d’Antifrau i a la Fiscalia Anticorrupció, que l’equip de govern donés totes les explicacions que exigíem sobre la preocupant situació financera que viu l’ajuntament i que respongués totes les preguntes que el Comú de Lleida li ha formulat sobre radars, relacions amb la Caixa i la utilització de vehicle oficial per anar a reunions privades on no es tractava cap tema municipal. Entenem que la seua nul·la voluntat d’atendre demandes legítimes de la ciutadania per la transparència i el bon govern, inhabiliten el sr. Àngel Ros per seguir fent la seua tasca d’alcalde.

Àngel Ros al ple extraordinari d'aquest dijous 19

Àngel Ros al ple extraordinari d’aquest dijous 19


L’espectacle lamentable del ple d’avui el completa una oposició que, després de 4 anys de no fiscalitzar gens ni mica l’acció de govern, aprofita la crisi de la Paeria per treure la canya de pescar vots i disfressar-se de martell per la transparència i el bon govern.
Bancada del PP i CIU

Bancada del PP i CIU


El Comú considera que el que estem vivint a la Paeria, una crisi que més aviat percebem com una estafa a la gent, obliga a la ciutadania a prendre les regnes, i això és el que farem durant les primàries, a les quals ja han anunciat que s’hi presentaran més d’una desena de ciutadanes i ciutadans compromesos amb la transparència, la participació i el bé públic. Diumenge a les 10h a l’edifici dels sindicats validarem els candidats, i la setmana que ve farem les votacions en dos voltes.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest