El Comú de Lleida dona més temps a la negociació del pressupost de la Paeria i s’absté a la Comissió d’Economia

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged .


El Comú de Lleida s’ha abstingut aquest migdia en la primera votació del pressupost de la Paeria per al 2021, que s’ha fet en el marc de la Comissió Informativa d’Economia, i manté obertes totes les portes al diàleg amb els altres socis del govern municipal per assolir un acord satisfactori per totes les parts de cara al Ple de pressupostos del proper 27 de novembre.

La regidora del Comú, Elena Ferre, que ha participat en la comissió, desmenteix que l’abstenció d’avui sigui “cap acte hostil cap als socis de govern”, sinó que ho planteja com “una oportunitat més per seguir amb la negociació i el diàleg” amb l’objectiu de “poder assolir un acord en la setmana que queda fins al Ple per tirar endavant uns pressupostos més consensuats i que siguin la millor eina pensant en el conjunt de la ciutadania de Lleida”.

Ferre s’ha mostrat convençuda que «hi haurà avenços en els propers dies per complir amb allò a què ens vam comprometre quan vam signar el Pacte de Sant Joan” i que es podrà presentar un document “que permeti rebre el vist-i-plau de l’Assemblea del Comú, que és en definitiva qui decidirà el nostre posicionament final sobre els comptes”.

La regidora de Participació i Lluita contra la corrupció ha recalcat: “mantenim el nostre compromís i lleialtat amb un govern del que ens sentim part nuclear”. I s’ha remès al comunicat que va fer públic el Comú ahir al migdia per referir-se als aspectes que es continuen negociant “amb voluntat constructiva” per arribar a un acord final.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest