El Comú de Lleida en contra de l’adjudicació per la gestió del Club Banyetes

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , .

El passat divendres 8 de juliol va tenir lloc la Mesa de Contractació per l’adjudicació del Contracte dels Serveis de Programació, Producció de Continguts Audiovisuals, Producció d’Esdeveniments i Gestió de Socis del Club Banyetes.
El Comú de Lleida ha votat en contra de la proposta d’adjudicació a l’empresa BOSSA RECORDS SL, perquè considera que el plec de condicions està dissenyat de manera que només una empresa pot optar en aquest contracte, com així ha estat. A més, estem en desacord amb la valoració de la documentació aportada per BOSSA RECORDS SL, ja que en el certificat de serveis prestats no  justifica la Solvència Tècnica, entre altres aspectes.
Segons l’exposat, el Comú va sol·licitar una rectificació de les irregularitats trobades a l’esmentada contractació valorada en 404.000€ i donat el cas, l’exclusió de BOSSA RECORDS SL de la licitació.
Així doncs, el Comú ha registrat un anunci previ en matèria de contractació administrativa i en cas que la Junta de Govern finalment adjudiqui igualment el contracte, ens reservem el dret de presentar un Recurs Administratiu en matèria de contractació.
A més, es considera especialment sorprenent, que una empresa privada pugui tractar les dades personals d’onze mil nens que formen part del Club Banyetes, sense el coneixement ni l’autorització de les famílies afectades, quan per altres aspectes com són la publicació de la facturació de la Paeria o dels decrets d’Alcaldia, l’argument que utilitza el Govern municipal per justificar o excusar-ne la no publicació d’aquesta informació PÚBLICA és precisament la protecció de dades sensibles.
Malauradament, aquestes no són les úniques contradiccions que trobem en fons i forma en la gestió del nostre ajuntament.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest