El Comú de Lleida es reuneix amb organitzacions polítiques per treballar per una candidatura conjunta a les municipals

Posted on Posted in Notícies and tagged , , , , .

Lleida, 24 de juliol de 2014.

Després d’un any i mig de treball assembleari on hem comptat amb la participació de persones de diferents àmbits, moviments i organitzacions socials, des d’aquest mes de juliol diverses organitzacions polítiques de Lleida prenen part en la construcció d’una candidatura per a les eleccions municipals de maig de 2015. Una candidatura on conflueixin els partits, organitzacions socials i ciutadans compromesos en un programa basat en la participació, la transparència i el bé comú, que impulsi noves formes d’organització ciutadana i de política municipal.

Aquestes trobades amb organitzacions polítiques tenen un caràcter obert a totes les formacions que aposten per la construcció d’alternatives de govern des de la confluència de propostes polítiques d’esquerres. En les dos reunions de treball celebrades aquest més de juliol hi han participat, entre d’altres, aquestes organitzacions polítiques:

  • Procès Constituent Terres de Lleida
  • Esquerra unida i alternativa Terres de Lleida
  • Esquerra Republicana de Catalunya
  • Nova Esquerra Catalana Lleida
  • Pirates Lleida
  • El Comú de Lleida

comu_LogoHeader
El ComudeLleida manté diàleg també amb altres formacions polítiques de Lleida que en tot moment tenen les portes obertes a sumar-se al projecte conjunt. La feina per construir aquest marc comú cap a una candidatura de confluència no farà vacances i durarà tot l’estiu.
A finals de setembre cadascuna de les organitzacions polítiques prendrà la decisió de si se suma a aquesta candidatura conjunta.
Estan també obertes vies de contacte que cal seguir ampliant amb entitats socials i diferents moviments associatius i plataformes ciutadanes que, per la seva naturalesa, de moment opten per no integrar-se en una candidatura política, però l’aportació de les quals en forma de propostes presentades a les assemblees del Comú, al seu web o al mail info@comudelleida.cat ha de tenir un paper rellevant en la construcció del programa de la candidatura.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest