El Comú de Lleida posa en marxa una plataforma de votació telemàtica pionera per fomentar la participació

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged .

Les 12 persones candidates a les primàries que comencen aquest dissabte 16 de febrer

El Comú de Lleida posa en marxa avui una plataforma de votació telemàtica pionera que permetrà a la ciutadania dir la seua -des del mòbil o des de l’ordinador- en tots els processos participatius que la formació posi en marxa, començant per les primàries obertes que se celebraran del 16 al 24 de febrer. La llista del Comú en les properes Municipals 2019 la decidiran els veïns i veïnes de Lleida des d’aquest dissabte.

La participació és un element substancial i prioritari per al Comú de Lleida i per això hem abocat esforços en crear una plataforma que permeti a tota la gent que viu a Lleida participar en les decisions que afecten el seu municipi, com ja estan fent moltes altres ciutats. L’hem creat a través de la plataforma Demokratian, amb codi lliure i amb total seguretat en les votacions i garantia de vot secret. Davant d’un equip de govern que ni tan sols ha volgut aprovar un nou reglament de participació ciutadana en aquest mandat, al Comú no ens quedem de braços plegats i posem eines al servei de la participació de la gent.

Des del Comú animem a tota la ciutadania a inscriure’s a la plataforma de votació seguint el procés de validació a través de la següent adreça: https://comudelleida.cat/participa_demokratian/

La resposta ha estat molt bona, ja que fa només unes hores que la plataforma està en marxa i ja hem assolit la trentena de persones inscrites.

Amb la plataforma de votació telemàtica s’obre la porta a una àmplia participació per retornar la presa de decisions i el poder a la ciutadania. Aquesta és la política en comú que volem.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest