El Comú de Lleida renuncia a repetir presidència de la Comissió de la Transparència i proposa mecanismes per no crear greuges a cap grup

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged .

El repartiment de la presidència de la Comissió de la Transparència que els 7 grups municipals vam acordar a principis de mandat deixava els 3 mesos finals lliures. De forma verbal es va valorar que podrien correspondre aquests darrers mesos al Comú de Lleida ja que vam ser el primer grup en presidir aquesta comissió.
El grup municipal del Comú valora que els torns de presidència de la comissió de transparència han de ser iguals per a totes les formacions, i que -per tant- no seria de rebut que cap formació repetís en la presidència, ja que això representaria un greuge cap a la resta de grups. Per aquest motiu el Comú de Lleida renuncia en qualsevol cas a repetir presidència de la Comissió de la Transparència, i proposa a la resta de grups que la comissió del més de febrer de 2019 sigui de valoració de la tasca feta.
Pensem que el repartiment de la presidència de la comissió, en els propers mandats, s’ha de fer atenent a la premissa que tots els grups tinguin la presidència durant un període temporal idèntic, i que l’activitat de la comissió s’acabi abans de l’inici de la campanya electoral.
 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest