El Comú de Lleida se suma a la vaga del 21F en defensa dels drets i en contra de la repressió

Posted on Posted in Comú de Lleida, Comuns, Notícies, Paeria and tagged , , .

Donem ple suport a la Vaga General del 21 de febrer i per aquest motiu dijous els regidors del grup municipal no faran activitat institucional. Ens mobilitzarem a favor de la lluita pels drets socials i laborals, per les llibertats civils i en contra la repressió de l’Estat i d’un Judici que és una farsa.

Des del Comú defensem que només la via del diàleg i la mediació sense condicionants ni coaccions permetrà cercar unes solucions que mai recauran en cap via repressiva, de retallada de l’autogovern, de retallada de drets fonamentals i de l’ús de la violència. Considerem que aquest diàleg institucional ha d’anar acompanyat per un diàleg també des de baix, que impliqui la ciutadania, organitzacions socials i partits polítics. Tot plegat, creant espais transversals que convidin i interpel·lin les diferents visions de la societat.

Seguim donant suport a totes les mobilitzacions en defensa dels drets i les llibertats i en contra de la repressió i de la judicialització de la política, treballant contra tota expressió de repressió, i denunciant el suport que donen a la repressió les formacions que governen a l’Ajuntament de Lleida.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest