El Comú de Lleida, treballant amb ERC en un acord pel canvi

Posted on Posted in Notícies, Paeria.

Des de la important coincidència programàtica més la incorporació de propostes del nostre programa, hem votat per investir alcalde a Miquel Pueyo. Ara seguim treballant perquè aquest marc programàtic compartit tingui tota la concreció necessària per garantir el canvi que demana la ciutat, amb un pla de govern que marqui les prioritats polítiques i l’orientació general del mandat. Només des de la concreció d’aquest programa de govern, i de la voluntat de superar la política de blocs-bloquejos des del debat sobiranista, el Comúdelleida podrà ratificar la seva disposició a ser en l’equip de govern que ens ha plantejat ERC.

Fins ara hem fet molta feina: hem posat sobre la taula el nostre programa electoral i els nostres consensos en relació al debat sobre la sobirania catalana i la defensa dels drets polítics. Hem analitzat els punts de trobada amb el programa d’ERC, s’han incorporat o reforçat les nostres prioritats programàtiques en l’acord d’investidura, hem començat a parlar de l’organització municipal, i hem identificat quin és l’espai de coincidències amb JxCat en la política municipal.

Seguim avançant durant aquesta setmana: la comissió negociadora del Comú de Lleida segueix reunint-se matí i tarda per assolir la necessària concreció d’un pla de govern que sigui garantia de canvi honest i valent: que sigui garantia d’un govern amb una clara voluntat de posar la Paeria al servei de la cohesió social, la transició ecològica i econòmica, la gestió transparent i sense amiguismes, la fiscalitat justa i l’avenç en la democràcia participativa.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest