El Comú demana al ERC i Junts que mantinguin les línies de treball endegades en habitatge, transició ecològica i participació

Posted on Posted in Notícies.

Després de la remodelació de govern que avui ha presentat l’alcalde Miquel Pueyo, el Comú de Lleida considera que cal seguir garantint la realització dels projectes de les àrees de participació i lluita contra la corrupció, i habitatge i transició ecològica, i expressa sorpresa pel fet que una setmana després de ser expulsats del govern, ningú s’hagi reunit ni amb la regidora ni amb el regidor sortint per fer el traspàs.

“Encoratgem als nous regidors i regidores a treballar amb valentia per garantir la continuïtat de totes les línies endegades en participació, com són el projecte comunitari als barris, els consells territorials, el nou reglament de participació ciutadana, o la segona fira de la contractació pública, entre d’altres” ha demanat la regidora Elena Ferre a la nova regidora de Participació, Marta Gispert. “Esperem que doni continuïtat al treball endegat, i que continuï amb la descentralització de l’OMAC als barris, així com més avenços en la revisió de la guia de clàusules públiques de la guia de contractació” ha afegit Ferre.

Per la seua part, el regidor Sergi Talamonte ha insistit en la voluntat del Comú de Lleida de facilitar un traspàs seré i responsable als nous titulars de les regidories que han deixat vacants, mostrant-se estranyat. “A dia d’avui, cap membre del govern s’ha reunit ni amb mi ni amb l’Elena Ferre”. Talamonte ha afegit “Vam estendre la mà al govern d’ERC i Junts per fer el millor traspàs per a que el funcionament de la ciutat no es vegi alterat, estem estranyades  pel seu silenci però esperem que aviat recullin el guant per poder fer el millor trasllat”.

Talamonte també ha demanat que el seu successor en els àmbits de la transició ecològica i l’habitatge, Jaume Rutllant, mantingui els projectes i línies de treball endegats “perquè el porta a porta arribi a tota la ciutat aquest mandat, per seguir facilitant la transició energètica al municipi i per mantenir totes les polítiques endegades aquests dos anys per fer front a l’emergència habitacional”.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest