El Comú demana mesures urgents per aturar l’augment de furts a l’horta i que Sara Mestres comparegui en comissió

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , .

El Comú va demanar fa un més iniciatives per atendre la gent de l’Horta davant l’augment de robatoris, que els veïns xifren en més d’un centenar en 2 mesos. Malgrat les mesures que l’equip de govern va comunicar per pal·liar la inseguretat a l’horta, els furts continuen. La gent que ho pateix reclama més protecció, unes demandes que el Comú de Lleida ha fet arribar a la Comissió de l’horta celebrada avui, que les ha derivat a la regidora de seguretat i a l’intendent de la Guàrdia Urbana. A parer de la representant del Comú de Lleida a la Comissió de l’Horta, Marina Pifarré “La situació és insostenible i exigim actuacions immediates perquè l’Ajuntament compleixi amb l’obligació de garantir la seguretat de tots els ciutadans de Lleida, sense excloure la gent de l’horta“.
Davant la situació, el Comú demana:

  • La compareixença urgent de la regidora de seguretat ciutadana, Sara Mestres, per tractar com requereix aquesta qüestió
  • Que l’ajuntament actuï de forma immediata amb un pla de xoc per reforçar la seguretat i el control
  • Exigim un informe sobre la situació actual a l’Horta.
  • A petició dels veïns de l’horta, i per fer un treball de prevenció que també és necessari, demanem una guia d’actuació per tal de minvar el risc de robatori.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest