El Comú demana que l’equip de govern posi en marxa les obres compromeses als barris a través dels pressupostos participatius i informi de l’estat de les propostes guanyadores

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged .

El Grup Municipal del Comú de Lleida demana que l’equip de govern posi en marxa immediatament les obres compromeses als barris a través dels pressupostos participatius i informi de l’estat d’execució de les propostes guanyadores en els pressupostos participatius de 2017, fent constar si s’han licitat, excusat o qualsevol altra informació sobre l’estat d’execució de les obres.

Hem constatat que, algunes de les propostes aprovades en els pressupostos participatius de 2017, com l’ombrejat de la plaça Sant Joan i la passarel·la del Liceu Escolar, no s’han portat a terme i no han tingut cap tipus de retorn. Persones que van realitzar les propostes no saben res més de l’ajuntament un cop han estat proclamades guanyadores. Demanem que les persones i entitats proposants dels projectes, així com els grups municipals, siguin informats.

Un dels objectius dels Pressupostos Participatius és que la ciutadania pugui intervenir i decidir sobre els pressupostos municipals: una eina directa que permet proposar com millorar la ciutat i votar les propostes presentades. Però per tal de completar el procés, falta la part més important, l’acció de dur a terme les propostes guanyadores.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest