El Comú demana un vot valent per fer possible una nova Paeria on el primer siguin les persones

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , .

Deixem enrera 15 dies molt intensos, després de 4 anys també molt intensos, convençudes que els vots valents de la ciutadania ens permetran el canvi que necessitem per encarar un futur prometedor per a tothom, i fer de Lleida la capital i la ciutat amable que somiem. Aquests dies hem estat al carrer, oferint informació, igual que havíem fet durant els darrers 4 anys, que hem estudiat i explicat la gestió de l’ajuntament, manifestament millorable, a la vista dels impostos que paguem i els serveis que rebem.

Aquests 15 dies hem estat a tots els debats organitzats per mitjans de comunicació i per entitats i associacions, i els agraïm la feina que fan perquè hi hagi hagut, malgrat algunes absències, el necessari debat polític per fer entre totes una Lleida millor. Hi hem presentat propostes, igual que aquests darrers 4 anys: propostes de participació ciutadana, per un IBI més just, d’autobusos, habitatge, energia, cultura… i moltes coses més que el PSC i Ciutadans no han volgut tirar endavant i que ara us proposem en un programa de 458 mesures generals més desenes de propostes específiques per a cada barri i l’horta. De res no serveix un programa si no és acompanyat d’unes previsions econòmiques acurades i realistes (annex del programa) que hem fet en base als pressupostos alternatius que vam presentar per al 2019 i on es feia evident que podem pagar menys impostos, rebre millors serveis i reduir el deute. Amb aquesta esmena general als comptes del PSC i els seus socis deixem ben clara la voluntat de millorar les coses i la capacitat de presentar els projectes necessaris. Primer les persones, ens comprometem en el nostre programa. I això no pot quedar en paper mullat. Jutgeu la nostra proposta, i sapigueu que va de debò

Acabem la campanya fent un reconeixement a tota la gent del Comúdelleida, als companys i companyes de Catalunya en Comú, Podem, de Pirates, a tota la gent que ha ajudat, en campanya, i durant els darrers 4 anys Moltes gràcies a totes.

Aquest dissabte toca reflexionar sobre qui volem que ens representi a la Paeria, i el diumenge, a votar, a les urnes. Omplim-les de vots valents que un altra Paeria és possible

Agenda actes Comú de Lleida divendres 24

  • Matí
    • 10h El cap de llista Sergi Talamonte participa en l’enregistrament del darrer debat electoral a Lleida TV
    • 11h Taula informativa a pl. St Joan
  • Tarda ACTE FINAL DE CAMPANYA
    • 19h Roda de premsa al local del Comú (c. Enric Pubill “Lo Parrano” 8) amb Sergi Talamonte, Elena Ferré, Sonia Martínez (Comúdelleida), Susana Segovia (portaveu de CatEnComú a ParlamentCat) i Jaume Moya (ECP)
    • 19:30h Acte final de campanya es trasllada per la previsió de pluja al local del Comú (c.Enric Pubill “Lo Parrano” 8) amb amb Sergi Talamonte, Elena Ferré, Sonia Martínez (Comúdelleida), Susana Segovia (portaveu de CatEnComú a ParlamentCat) i Jaume Moya (ECP)
Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest