El Comú denuncia que el Consell Mixt de Cooperació es va convocar sense respectar el que estableix el cartipàs

Posted on Posted in Notícies, Paeria.

El grup municipal del Comú de Lleida ha presentat una queixa al president del Consell Mixt de Cooperació, Àngel Ros, per l’incompliment del cartipàs (punt 7.3), en la darrera convocatòria d’aquest organisme, que es va reunir -per primer cop durant aquesta legislatura- el passat 29 d’octubre.
La normativa estableix que la convocatòria del Consell Mixt de Cooperació s’ha de fer «amb una antelació mínima de 15 dies naturals i anirà acompanyada de l’ordre del dia». La realitat és que no es va remetre l’ordre del dia als grups municipals fins dos dies abans del Consell Mixt, mentre que la convocatòria es va fer el dia 22 d’octubre, és a dir, amb una setmana de retard.   roda de premsa acces informació (10)
El Comú es pregunta si hi ha voluntat en posar obstacles als diferents representants al Consell mixt. “Hi ha hagut incompliments en temps i forma, i a més s’ha fixat la reunió a menys de 24 hores del ple i a les 4 de la tarda. És obvi que no són ni el dia ni l’hora més adequats per buscar la màxima participació en el Consell Mixt” considera Sergi Talamonte, representant del Comú en aquest organisme.
El Comú exigeix a l’equip de govern que respecti els terminis en les pròximes convocatòries d’aquest i altres organismes, i demana una reflexió a l’alcalde per evitar que els incompliments en els terminis establerts i la tria de dia i hora esdevinguin una barrera a la participació dels diferents representants al Consell Mixt.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest