El Comú entrega a la biblioteca de Llívia els 200 llibres recollits durant Sant Jordi

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , , , .

El Comú de Lleida ha fet entrega a la biblioteca del centre cívic de Llívia dels prop de 200 llibres que vam poder recollir durant la diada de Sant Jordi en la parada de l’agrupació d’electors. Durant l’acte d’entrega, que permetrà ampliar el fons bibliogràfic, els veïns de Llívia van compartir amb nosaltres les mancances que pateixen per la deixadesa de l’equip de govern, com ordinadors que no funcionen i limitacions de l’espai -que tan sols pot acollir 8 usuaris- o bé el pèssim estat del camp de futbol. El Comú exigeix a l’equip de govern que atengui immediatament aquestes necessitats i tracti a tots els ciutadans de Lleida com s’escau.
L’entrega dels llibres tanca l’acció que vam iniciar a partir de l’assemblea de barri de febrer a Llívia, on els veïns ens van explicar que la biblioteca estava deixada, amb pocs llibres i arcaics. A proposta de l’assemblea del Comú, la parada de Sant Jordi de l’agrupació d’electors va recollir llibres, perquè entenem que cal preservar l’accés a la cultura de tothom, amb una parada on qui aportava dos llibres se’n podia emportar un a escollir.


Defensem una política cultural que promogui la inclusió, la generació de riquesa, la llibertat individual i col·lectiva, amb la participació d’una ciutadania activa, lliure i crítica. Una cultura comunitària que ens ha de situar la cultura en el vell mig de l’acció social i, alhora, garantir l’ampliació de públics, nous públics i nous agents actius.
El Comú dóna tot el suport a la iniciativa impulsada per la CridaxLleida per crear una xarxa municipal de biblioteques, i exigeix a l’equip de govern el compliment de la moció aprovada per unanimitat al ple del passat mes de novembre per la creació d’una xarxa de biblioteques locals i l’adequació de la de Pardinyes.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest