El Comú exigeix que la Paeria obligui Alessa a complir el contracte i atengui demà mateix les famílies de l’EB Magraners

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , , , .

El Comú de Lleida exigeix a la Regidoria de Cultura que doni una solució immediata a les famílies de l’Escola Bressol de Magraners que han començat el curs sense servei de menjador. Amb aquesta mesura unilateral, la concessionària Alessa està incomplint el contracte, que estableix al plec de condicions que “el servei es prestarà sota el principi de risc i ventura per a l’empresa contractista, sense que pugui exigir una assistència mínima regular de comensals en el menjador”.

inici-curs-2016

Inici Curs 2016-2017 (imatge de Paeria)


Alessa va guanyar un concurs amb unes condicions determinades. Un ajuntament que defensés el bé públic hauria  d’actuar pel compliment de totes les clàusules signades, penalitzant, si s’escau, la concessionària. L’incompliment per part d’Alessa de les seues obligacions ha provocat que el dret a menjador d’aquests alumnes quedi desatès. Cal remarcar que les 3 famílies afectades van ser informades que durant el setembre no tindrien dret a menjador, a només sis dies de l’inici de curs, deixant-los en una situació de total indefensió. Després de consultar amb persones responsables de la regidoria d’educació, se’ns respon que “estan negociant amb la concessionària”.
Demà dimecres en la Comissió de Serveis a les persones preguntarem qui va prendre la decisió de no prestar el servei, per quin motiu s’incompleix un contracte i quan es restablirà el dret d’aquestes famílies a tenir accés al servei públic de menjador.
Els contractes estan per complir-los. Novament s’evidencia que per a aquest equip de govern els interessos d’una empresa que no compleix estan per davant dels interessos dels ciutadans.
contracte-menjador-ebm

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest