El Comú exigeix sancionar la concessionària dels radars i estudiar resoldre el contracte i municipalitzar el servei

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , , .

Davant l’incompliment del contracte de radars i semàfor vermell, el Grup Municipal del Comú de Lleida ha presentat una proposta de resolució que contempla la imposició de les penalitzacions contemplades en el Plec de clàusules administratives a la UTE Arnó-Sice.

1.22 Penalitzacions

Plec de clàusules administratives (pàgina 22)


El Comú torna a expressar la seua perplexitat pel fet que l’equip de govern permeti a la concessionària saltar-se les seues obligacions. “Exigim a l’alcalde Àngel Ros que serveixi a la ciutadania i no als interessos de qui no compleix contractes” remarca el regidor Sergi Talamonte.
Al Ple de desembre el Comú va presenar una moció per la transparència i el compliment del contracte de radars

Al Ple de desembre el Comú va presentar una moció per la transparència i el compliment del contracte de radars


A banda de l’actuació sancionadora, i atès que el plec de clàusules així ho permet, el Comú també proposa estudiar la resolució del contracte, a causa de la demora en el seu compliment.
El tercer punt de la proposta de resolució aposta per realitzar un estudi previ per valorar la viabilitat de la municipalització de tots els serveis contemplats en l’expedient 142/2013: Elements del servei públic municipal de control de trànsit i de seguretat vial a Lleida (semàfors, radars, control d’accessos, semàfor vermell i càmeres).
El Comú ha presentat aquesta proposta de resolució perquè sigui debatuda en la Comissió Informativa per les polítiques de Gestió dels Recursos, la Seguretat Pública i l’Organització municipal que se celebrarà aquest dimarts 19 de gener a les 13h.
Preguntes sobre radars sense resposta i acord a l’ombra per renegociar el contracte de forma opaca
El Comú de Lleida va formular 5 preguntes sobre radars que no s’han respost de manera acreditada per l’equip de govern. Davant aquest silenci, al ple de la Paeria del passat mes de desembre vam presentar una moció per sol·licitar que s’aturés la renegociació del contracte de radars i semàfor vermell. Els vots en contra del PSC, Ciutadans i PP van tombar el primer punt de la moció, que sol·licitava a l’equip de govern «aturar qualsevol renegociació del contracte de radars i semàfor vermell amb la concessionària i obligar-la a l’estricte compliment del contracte signat».

Proposta resolució radars

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest