El Comú ja té 1630 avals i Lleida tindrà per primer cop una agrupació d’electors

Posted on Posted in Notícies and tagged , , , , , , .

La candidatura ciutadana celebra la fita: “el següent pas serà entrar a la Paeria per canviar Lleida des de baix cap a dalt, posant a les persones en el centre de tot i treballant amb transparència real”. El Comú agraeix el suport rebut i seguirà recollint signatures demà dissabte. Diumenge a les 10h celebrarem assemblea al Secà de Sant Pere. 

Tenim els avals 1

Celebració de la fita dels 1500 avals aquest divendres davant la Paeria


Malgrat que el termini de recollida d’avals s’allargava fins dilluns, segons ha certificat el Secretari de l’ajuntament a primera hora de la tarda, el Comú n’ha aconseguit fins avui 1630. D’aquesta forma superem la fita dels 1500 que la Llei Electoral estableix com a requisit per a que una agrupació d’electors pugui presentar-se a les eleccions en una ciutat del tamany de Lleida. “Després de 17 dies de presència continuada al carrer, amb parades a la plaça Paeria i en diferents barris de la ciutat, podem afirmar amb un somriure instal·lat a les nostres cares que el canvi està en marxa perquè la candidatura ciutadana serà una realitat i sortirà amb força” ha dit Sergi Talamonte, número 2 del Comú.
“Volem transmetre un agraïment sincer a tots els ciutadans i ciutadanes de Lleida que han avalat la presència del Comú als comicis, i creiem que cal destacar que no només ho ha fet gent que subscriu el nostre ideari polític, sinó també gent que, malgrat que no ens votarà, ha considerat que tota opció democràtica mereix el dret a anar a unes eleccions” ha valorat el cap de llista del Comú, Carlos González.
Certificat emès avui on el secretari de la Paeria confirma que el Comú porta 1.630 avals recollits

Certificat emès avui on el secretari de la Paeria confirma que el Comú porta 1.630 avals recollits


La candidatura del Comú, doncs, amb la legitimitat de comptar amb més de 2100 adhesions i havent aconseguit posteriorment, a cop de carrer, superar els 1500 avals, posa la directa cap a les eleccions municipals.
Demà dissabte serem tot el dia a la Plaça Paeria i en altres punts de la ciutat per a les persones que han deixat l’aval per a darrera hora perquè volem intentar arribar als 2.000 avals. I diumenge a les 10h celebrarem assemblea a la Plaça del Secà de Sant Pere oberta a tota la ciutadania de Lleida, amb vermut de celebració final.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest