El Comú pregunta pel diner públic gastat amb Torre Salses per evitar un nou dispendi com amb els Barrufets

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , , , .

El Comú preguntarà a la propera comissió d’urbanisme de la Paeria el cost de l’estudi topogràfic que, segons hem vist als mitjans de comunicació, s’està portant a terme per a la suposada construcció del vial de Torre Salses, i exigirà que s’aturi qualsevol despesa mentre no hi hagi llum verda. Considerem del tot improcedent gastar ni un euro de diner públic, en un projecte que, recordem, no compta amb l’aprovació dels expedients de modificació urbanística i que ni tan sols compta amb cap conveni urbanístic signat entre la Paeria i Eurofund Investments La Villa SL per al finançament del nou vial.
Ple Paeria 25 setembre 2015  (12)
Durant la moció presentada en el darrer ple pel Comú i la Crida, l’alcalde va manifestar que el projecte s’aturava a l’espera dels resultats dels informes comercials i amb voluntat de buscar consensos. “Que es digui a la ciutadania que es vol acordar amb tothom el projecte de Torre Salses i que estiguin gastant ja diner públic en un projecte que no té cap consens social ni les majories necessàries a la Paeria demostra que aquest equip de govern segueix actuant d’esquena a la ciutadania i com si tingués majoria absoluta”, ha valorat el regidor del Comú Carlos González.
El Comú preguntarà en la propera comissió d’Urbanisme prevista per al 22 de gener quin és el cost d’aquest estudi topogràfic. “És inacceptable que torni a passar el que ja vam veure amb el parc dels Barrufets, on es van tirar per la borda més de 120.000 euros de diner públic en una idea que ja hem vist on ha fet cap” ha recordat González.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest