El Comú presenta esmenes al Pla d’usos a l’Horta

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , .

El Comú de Lleida mostra la seua satisfacció sobre el tracte que ha rebut el treball dels diferents grups municipals al voltant del nou Pla d’usos a l’Horta. Esperem que es materialitzin les propostes del Comú sobre la defensa del pagès a l’Horta de Lleida, per assegurar la viabilitat de les explotacions agrícoles i ramaderes, per la modernització de regs, l’asfaltat i manteniment de camins rurals i per garantir un preu digne pels productes de l’Horta de Lleida.
També s’han treballat les propostes del Comú sobre la senyalització de camins i la protecció de l’espai agrari per tal d’evitar l’especulació urbanística. Eines com el POUM, l’Ordenança de Paisatge Urbà i la futura Ordenança de l’Horta han de servir per protegir l’activitat agrària. Altres temes proposats pel Comú, com la millora del transport públic, també han estat assumits a la Comissió de l’Horta d’avui.
Malgrat que el pla d’usos de l’Horta és només una declaració política sense concreció d’actuacions o pressupostària, “esperem que la futura ordenança sigui més directa, amb mesures concretes, que millorin les vides dels pagesos de l’Horta de Lleida per tal que puguin viure i quedar-se al territori on treballen” puntualitza la representant del Comú a la Comissió de l’Horta, Marina Pifarré.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest