El Comú proposa un ple al setembre per complir els terminis legals en l’aprovació del Compte General 2015

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , .

Entre les 8 al·legacions a l’expedient del Compte General 2015 que el Comú de Lleida ha presentat, hi ha la reclamació perquè es convoqui un ple extraordinari abans del dia 1 d’octubre per donar compliment a la Llei de la Sindicatura de Comptes. “Amb la petició d’una sessió extraordinària des del Comú de Lleida pretenem adaptar els tempos de l’ajuntament al compliment de la normativa” ha valorat el regidor del Comú Carlos González, que lamenta que l’equip de govern ja convoqués amb retard la Comissió Especial de Comptes, al·legant motius informàtics: “Si l’ajuntament ha optat per externalitzar aquests serveis i la feina no es fa com toca, cal posar fil a l’agulla i que sigui el personal propi qui desenvolupi l’aplicatiu de comptabilitat”.

IMG_3826

El Compte General és un document de balanç i síntesi anual de l’estat de les finances municipals


L’agrupació d’electors també fa constar entre els reparaments al Compte General 2015 el fet que la memòria demostrativa del compliment dels objectius no està sotasignada pel comptedant de l’ajuntament, l’alcalde Àngel Ros. “És indignant i impropi d’un ajuntament que es vulgui considerar seriós que hi hagi documents del compte general que no estan signats per l’alcalde”, conclou González.
Finalment, el Comú celebra que s’hagi corregit el que vam demanar fa un any en les al·legacions al compte general 2014, quan exigíem que l’ajuntament deixés de computar com a acció social i promoció social els més d’11.500.000 d’euros paga en cotitzacions a la Seguretat social pel conjunt dels seus treballadors.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest