Totes les xerrades als barris per explicar els motius per aturar el POUM als veïns/es

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , , , , .

El Comú de Lleida, de forma conjunta amb molts altres agents de la ciutat, ha iniciat una extensa campanya als carrers de Lleida per explicar a la ciutadania els motius que hi ha per aturar el POUM. Un pla urbanístic que vetlla més per interessos privats que no pas col·lectius, i que el PSC i els seus socis de Ciutadans i PP ens han imposat. Això ho volen deixar lligat abans de les eleccions, i hipoteca almenys per 20 anys el futur de Lleida.

Per això, un grup de persones hem presentat un contenciós administratiu per aturar el POUM i que pugui ser aprovat després d’un debat i un acord ampli de ciutat sobre el futur de Lleida.

Al web aturemelpoum.cat s’explica en detall el POUM i hi ha una eina per poder consultar si un edifici està afectat per la rebaixa d’alçades que preveu l’equip de govern, que repercuteix en el valor dels edificis afectats i en la capacitat per rehabilitar-los.  S’habilita un número de compte per contribuir a aconseguir els 15.000 euros necessaris per pagar el contenciós per aturar el POUM.

Convidem a la ciutadania a que col·labori a aportar per al contenciós #AturemElPOUM al CC ES66-3025-0020-1114-0001-1922

Xerrada al Secà de Sant Pere Aturem el POUM 4 de desembre

Xerrada a Serrallarga Aturem el POUM amb veïns horta 27 novembre 2018

Anem a diferents barris per explicar com hi afecta el POUM

La ciutadania té dret a conèixer els detalls del pla urbanístic, i per això des d’aquest mes de novembre hem iniciat visites als barris informant a peu de carrer i també amb trobades veïnals:

 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest