“El Consell Escolar Municipal ha de servir per donar solucions a la comunitat educativa davant l’amenaça del decret de menjadors”

Posted on Posted in Notícies and tagged , .

La Comissió de Drets de les Persones ha accedit avui a la petició que va efectuar el Comú per convocar amb urgència del Consell Escolar Municipal de Lleida, que es trobaria previsiblement el proper 3 de desembre. Pensem que des d’aquest espai de defensa de l’educació cal atendre la situació que està generant el futur decret de menjadors als centres educatius, que des d’Ensenyament es vol imposar i que pot vulnerar drets de la comunitat educativa.

Des d’Ensenyament ens han transmès que alentiran el decret, però cap mesura que aporti les solucions que fa setmanes que reclama la comunitat educativa. Des del Comú demanem transparència en la concessió dels menjadors escolars i que es permeti les AMPA seguir gestionant el servei. Defensem que el Consell Comarcal del Segrià contracti a les AMPA la gestió del menjador per donar cobertura legal, amb convenis de col·laboració que permetin a les AMPA que ho desitgin seguir gestionant de forma directa el servei de menjador escolar. Hem demanat que el Consell estudiï aquesta possibilitat legal amb el marc legislatiu actual davant l’atzucac al qual la Generalitat està sotmetent a les AMPA.

Consell Escolar (foto Herminia Sirvent, Paeria)

Resposta d’Intervenció del Consell Comarcal del Segrià

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest